SESTRE SE IZ INOSTRANSTVA VRATILE U SELO: Kod babe i dede je najlepše, recept za njihov AJVAR je postao HIT!

Autor: M.O.

Lifestyle

09.10.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina i Kristina studirale van Srbije, pa se vratile kod bake i deke.

SESTRE SE IZ INOSTRANSTVA VRATILE U SELO: Kod babe i dede je najlepše, recept za njihov AJVAR je postao HIT!

Foto: TikTok/printscreen

Dve sestre, Kristina i Mina su godinama živele i strudirale u inostranstvu, a onda su se vratile kod babe i dede u selo. 

Njih dve su svoj život podelile na TikToku, a po snimcima su mnogi zaključili da one iskreno uživaju. 

- Zdravo svima! Mi smo Mina i Kristina i od sada vas vodimo u avanturu u kojoj vam pokazujemo kako izgleda život na selu - kažu Mina i Kristina u jednom od svojih snimaka.

 

@zdravo.sestro Dobrodošli u naš mali životinjski raj! 🌿🐾 Danas ćemo vam predstaviti naše životnje. Tu je naša prva kuca koja je sa nama provela celu svoju dugogodišnju avanturu, i nova, nestašna beba koja je unela osveženje u naš dom. Sa njima su i naše tri mace, svaka sa svojim jedinstvenim karakterom, uvek spremne za igru i maženje. 🐶🐱 A tu se uvek mogu naći i naš zec, kokoške i svinje. Ovaj video je mala šetnja kroz našu svakodnevicu, punu smeha, radosti i ljubavi prema svim živim bićima. #zdravosestro #selo #zivotnaselu #priroda #prirodasrbije #sestre #domaciproizvodi #zivotnje #zivotnjskisvet #pas #macka #zec ♬ original sound - Zdravo sestro

 

Mimina i Kristinina priča je mnoge oduševila, jer za razliku od ostale omladine, one su se odlučile za mirniji način života i "pobegle" iz grada. 

Na selu caruje druženje uživo, a na mrežama kontakt na daljinu. Toliko razlike, pa ipak platforma sjajno služi da se prikaže i ova strana života.

Pozitivni komentari se samo ređaju, a i bračne ponude!

Ove devojke prikazale su zatim kako se priprema ajvar u njihovom selu. Baka im je i te kako pomogla, a priprema nije mogla da počne dok deka nije založio kube odnosno furunu, prenosi "Blic žena". 

 

@zdravo.sestro Danas vam pokazujemo kako je izgledao naš dan tokom kog smo spremale ajvar. 🌶️ Možete videti kroz koje korake smo mi prošle kako bismo napravile ovaj specijalitet. Ukoliko želite da znate kako izgleda krajnji proizvod, zapratite nas! Raspoložene smo da pravimo pravi domaći ajvar i za vas, pa ukoliko želite, alobodno nam pišite. #zdravosestro#ajvar#domacirecepti#seoskakuhinja#zivotnaselu#priroda#sestre #domaciproizvodi ♬ original sound - Zdravo sestro

 

Iako vladaju predrasude da je u selu dosadno, videvši iz priloženog to baš i nije istina, jer im je svaki dan ispunjen na neki način. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading