OBIČNU PASTU SU PLATILE SKORO 60.000 DINARA: Destinaciju koju SRBI obožavaju sada će i te kako IZBEGAVATI, ovako su ih prevarili! (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

16.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu mogle ni da sanjaju da će ih ovo zadesiti...

OBIČNU PASTU SU PLATILE SKORO 60.000 DINARA: Destinaciju koju SRBI obožavaju sada će i te kako IZBEGAVATI, ovako su ih prevarili! (VIDEO)

Foto: TikTok/thevacationtwins

Sestre bliznakinje koje su otišle na odmor doživele su pravi šok kad su bile prinuđene da samo jednu porciju "specijalne" paste plate čak 500 evra iliti 58.600 dinara. 

To se dogodilo dok su bile na odmoru sa svojim prijateljima u južnoj Francuskoj, a pasta koju će zasigurno dugo pamtiti bila je poslužena sa škampima i jastozima. 

To je bio restoranski čamac, nismo htele da naručimo hranu jer smo ponele grickalice, eventualno smo mislile da podelimo picu. Ali, bio je 1. septembar, a oni su prestali da poslužuju picu, jer se turistička sezona bližila kraju - rekla je jedna sestra. 

Tada je jedan od prijatelja predložio da podele porciju paste.

- Rekli smo naravno, zašto ne, pod pretpostavkom da će to biti testenina po normalnoj ceni - dodala je.

Nakon sat vremena doneta im je poveća porcija paste, uz zahtev da odmah plate 500 evra za ovaj obrok.

Svi su ostali šokirani, čak je i čovek koji je vozio brod rekao da je to čista pljačka

Atmosfera je bila do te mere napeta da je na kraju jedan od prijatelja pristao da plati račun kako bi izbegao međunarodni incident i stvorio dodatne neprijatnosti. 

- Mogli ste unapred da pitate za cenu - glasio je jedan od komentara, a sestre su odgovorile da su sada shvatile i naučile lekciju na vrlo težak način. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading