MNOGI VERUJU DA AKO URADITE OVO PRED SPAVANJE ONO ŠTO NAJVIŠE ŽELITE ĆE VAM SE OSTVARITI: Stiže i odgovor na pitanje koje vas DUGO MUČI - probajte odmah VEČERAS!

Autor: N.J.

Lifestyle

09.09.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored želje morate imati jasan cilj i misliti pozitivno.

MNOGI VERUJU DA AKO URADITE OVO PRED SPAVANJE ONO ŠTO NAJVIŠE ŽELITE ĆE VAM SE OSTVARITI: Stiže i odgovor na pitanje koje vas DUGO MUČI -  probajte odmah VEČERAS!

Foto: Shutterstock

Devojka se budi nasmejana

Ako nešto želite u ovom momentu ne možete se nadati da će vam svemir sve i odmah ostvariti. Potrebno je nešto dodatno uraditi. Morate zamisliti da se to događa i upotrebiti svu snagu optimizma koju posedujete. Započnite pisanjem svoje želje. Meditirajte o tome, razmislite kako želju učiniti konkretnijom i ponavljajte je naglas.

Napravite ploču vizije kako biste poboljšali svoje razumevanje želja.

Stvari koje morate znati - kako preko noći ostvariti želju?

Napišite jednu konkretnu, realnu želju iza koje stoji dobra namera. Manje je verovatno da će se ostvariti želje koje su sebične ili štete drugima! Upotrebite "pozitivne alate" - ram gde kačite slike koje želite da se dese, meditaciju ili nešto drugo. Napravite spisak svega što razumno možete postići kako biste ostvarili svoj san i držite svoju želju ispod jastuka preko noći napisanu na papiru.

Foto: Unsplash/ bruce mars

Devojka spava

Zapitajte se zašto želite da vam se ta želja ostvari i preoblikujte je

Sve se vraća, sve se plaća. Ako želju želite iz pohlepnih ili sebičnih razloga, morate je preoblikovati da označava nešto pozitivno. Nakon što shvatite suštinu želje, zapitajte se: "Zašto želim da se ovo ostvari?" i, "Hoće li svet biti bolji ili gori ako se moja želja ostvari?" Odgovori na ova pitanja odrediće da li bi trebalo da to želite.

Zapišite svoju želju na prazan list papira, razmislite o njoj i postavite je u svoju sobu. Gledajte u papir do dva minuta i ponovite ono što ste napisali naglas.

Razmislite da li biste mogli želju da učinite preciznijom. Nakon što ste smislili jednu želju, ili je prepišite ili svoju prvu skicu zadržite na papiru i stavite negde u sobu gde je često možete gledati.

Biti u mogućnosti da se vizualno osvrnete na tekst svoje želje ključno je da ostanete usredsređeni na nju. Stavljanje želje na mesto gde je i drugi mogu videti biće podsticaj da se "probudite" i nešto preduzmete. Naravno, za sve je potreban kontinuitet i jasan cilj, ali morate na vreme da menjate svoj stav i da na promene gledate sa malo pozitivnije strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading