ŠTA SE DESI KADA NEŠTO TRAŽITE OD BOGA? Iznenadiće vas jedno, evo kako da zaista razume vaše ŽELJE

Autor: N.J.

Lifestyle

26.04.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi pronalazimo utehu u Bogu kada imamo muke u životu.

ŠTA SE DESI KADA NEŠTO TRAŽITE OD BOGA? Iznenadiće vas jedno, evo kako da zaista razume vaše ŽELJE

Foto: pixabay.com

Kada se čovek nađe u teškom razdoblju u životu obično utehu pronalazi u Bogu, miru i spokoju koje crkva, odnosno trenutak kada se molimo daje. Sa druge strane, isto tako kada nešto želimo, obraćamo se Bogu i nadamo se da će nam ostvariti želja. Međutim, mnogi nisu svesni da zapravo prave grešku.

Naime, kada tražite nešto od Boga, zaboravljate da zahtevate i morate ispuniti i put kojim idete, a ne samo da se radujete rezultatu. Moraćete sami da pronađete način kako biste ostvarili to što ste zamislili. Niko ne može da dobije tek tako sve "na gotovo". Ne tražite nikako rešenje!

Molite se rečima: "Bože, pokaži mi put do tog i tog..."

Foto: Shutterstock

Sveštenik drži krst

Suština je u tome da, iznova i iznova realizujući svoje planove u stvarnosti, trenirate svoju sposobnost stvaranja, približavajući se nivou Stvoritelja. Potrebno je da se delovi spoje u celinu, a ne da se celina deli na delove.

Bog ne želi projekat, već sposobnost da nešto stvorite sami, da pokažete svoj potencijal. Radite na tome, dok imate vremena. Onaj ko želi da dobije sve ili bar nešto, a da ništa ne radi po tom pitanju, nalazi se na najnižem stepenu razvoja, pokazujući nezrelost Duše i sebičnost Uma, prenosi "Stil".

Dok se razvijate, razumećete šta Bog želi od vas - koja je vaša svrha. To je suština života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goca

26.04.2023 11:34

Ne izmisljaj molim te,Bog ne ucjenjuje ko kkod mu se obrati na koji god nacin tu je