SKANDAL KOJI TRESE ZEMLJU: Učiteljica za vreme ODMORA prisiljavala učenike na ODNOS, a zatim pretila preko društvenih mreža!

Autor: M.O.

Lifestyle

16.08.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za vreme odmora ih je prisiljavala na razne stvari!

SKANDAL KOJI TRESE ZEMLJU: Učiteljica za vreme ODMORA prisiljavala učenike na ODNOS, a zatim pretila preko društvenih mreža!

Foto: Shutterstock

Učiteljica (37) s Novog Zelanda osuđena je na kaznu zatvora od dve i po godine zbog uključenosti u seksualne odnose s dvojicom svojih učenika. Ova žena, koja je radila u koledžu u Blenhejmu na Severnom ostrvu, tokom 2018. godine je više puta za vreme ručka izvodila učenike iz škole kako bi imala intimne odnose u svom automobilu.

Supruga policijskog službenika, ona je imala radno iskustvo u školi duže od 12 godina pre nego što joj je oduzeta registracija za nastavu zbog neprimerenih veza s maloletnicima, izveštava Dejli mejl.

Sudija Toni Zohrab je na suđenju otkrio da je nastavnica slala seksualno eksplicitne poruke dečacima putem društvenih mreža i pretila im da sačuvaju "njihovu tajnu".

Republika

Foto: Shutterstock

Učiteljica (37) je osuđena je na dve i po godine zatvora zbog seksualnog odnosa sa dvojicom učenika.

 

- S obzirom na vašu profesionalnu obuku i iskustvo nastavnika, niko ne bi trebao biti pažljiviji prema potrebama mladih dečaka koji se pretvaraju u muškarce, dok pokušavaju da razviju osećaj za sebe - rekao je sudija Zohrab.

Pravni zastupnici nastavnice su argumentovali da bi kućni pritvor predstavljao optimalni način rehabilitacije za nju, imajući u vidu već postojeće probleme s mentalnim zdravljem.

Tužioci su rekli da je kojim slučajem ona muškarac, a žrtve devojčice, društvena služba se nikada ne bi smatrala kaznom.Ovo je slučaj seksualnog iskorišćavanja od strane odrasle osobe, koja je u izjavi pred sudom izjavila:

- "Vi ste bili učenici, a ja sam bila vaša nastavnica za odrasle". Ona je emotivno manipulisala oba dečka... postojala je prisilna dinamika - izjavio je tužilac Mark O'Donhju.

Pravni zastupnici nastavnice su zahtevali da se njeno ime zadrži anonimnim i ukazali na to da su njena deca doživela maltretiranje nakon što su ljudi saznali za optužbe protiv njihove majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Zokara

16.08.2023 17:55

Što ja nisam imao takvu nastavnicu, jbg moje su sve bile babuskere