MAJA RADI NA BRODU, A ZA JEDAN BAKŠIŠ MOŽE DA KUPI STAN U BEOGRADU: Cifra koju zaradi za dan je NEVEROVATNA, gde ovo ima?! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

11.08.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Bučanin radi kao stjuardesa na luksuznom brodu.

MAJA RADI NA BRODU, A ZA JEDAN BAKŠIŠ MOŽE DA KUPI STAN U BEOGRADU: Cifra koju zaradi za dan je NEVEROVATNA, gde ovo ima?! (FOTO/VIDEO)

Foto: Titkok/majabucanin

Maja sa ostatkom posade brine da gostima koji su iznajmili brod bude prijatno. Gosti uvek ostavljaju bakšiš, ali jedan gospodin kome nije želela da kaže ime ostavio je toliki bakšiš da je od istog kupila automobil. Ona se sa ostatkom posade potrudila da gospodinu i izabranici bude prijatno na brodu, zbog čega ih je on sve nagradio sa čak 56. 000 evra.

- Čovek koji je ostavio najveći bakšiš na brodu, moj omiljeni gost i dalje ga se sećam i uvek naravno u super svetlu. I dođe njemu ta njegova izabranica, on ima 71 godinu, ona na primer oko šezdesetak, jedna prijatna ženica. Stvarno sam želela da se oseća super, jer sam videla da njemu to mnogo znači. On mi je uvek sa strane pokazivao kako radim odličan posao, čovek je bio presrećan. Dva dana pre je završio računicu sa kapetanom, i on ostavi nama 56.000 što je mnogo više od 10 odsto. Mi delimo uvek na ravne časti, na nas devetoro, tako da je svako dobio po 6.200 evra. Uvek nam ostave, ali niko nam ne ostavi toliku cifru. Najviše što je bilo je oko 4.000. Njegova sestra nam svima ostavi po 200 evra.  Tako da je taj čarter bio 6.400. Mi ga pakujemo da ide kući i sad nas tri ga pakujemo i mi smo znale koliko nam je ostavio - objasnila je ona u TikTok videu i rekla da je iskoristila priliku da se gospodinu zahvali.

 

Inače, oni nemaju priliku da se zahvale gostima na cifri koju su ostavili na računu, ali s obzirom na to da je gospodin ranije to isplatio, imali su. Takođe, posebno su se radovale jer je svim stjuardesama uputio lepe reči i pohvale, a posebno njoj. Isto, naglasio je da sve što joj je potrebno u biznis svetu da mu se javi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading