OVO JE NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE DANAS VIDETI: Sara je objavila sliku njene bebe sa ultrazvuka i uporedila sa SADAŠNJOM, svi su se rasplakali (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

08.08.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je bebi bilo vrlo udobno kod mame u stomaku.

OVO JE NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE DANAS VIDETI: Sara je objavila sliku njene bebe sa ultrazvuka i uporedila sa SADAŠNJOM, svi su se rasplakali (FOTO)

Foto: Photo by Tim Bish on Unsplash

Sara Keleher Stepling iz Južne Karoline je na nagovor svoje majke i bake ipak odlučila da obavi 4D ultrazvuk kako bi zabeležila slike svog nerođenog sina, malog Majkla.

Kada je došao dan ultrazvuka, Sara je bila zapanjena lepotom lica svog još nerođenog dečka i načinom na koji je spavao. 

Kažu da su bebe koje ovako spavaju zadovoljne, srećne i negovane. Rukice iznad glave i bez ijedne brige na svetu.

Sara je tada, kao trudnica, osetila neopisivu radost gledajući te slike i bila je presrećna što je njenom detetu tako prijatno u njenom stomaku.

U 38. nedelji trudnoće, Steplingova je prošla kroz 4D ultrazvuk, a uskoro nakon toga je došao trenutak da na svet donese malog Majkla. I šta je fascinantno, njegova omiljena poza za spavanje iz stomaka ostala je nepromenjena i nakon rođenja.

Republika

Foto: reddit

Beba spava u istom položaju kao u stomaku.

Ova predivna priča je zabeležena u slici koju je Sara podelila na Redditu, deleći s ostatkom sveta nežnost i čaroliju koju je osetila gledajući svog malog blaga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading