RADA MANOJLOVIĆ OBUKLA HALJINU OD 1.800 DINARA: "Starije koleginice su mi govorile da ne mogu takva da se pojavim u emisiji ili na aerodromu" (FOTO)

Autor:

Lifestyle

29.07.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović uvek iskreno govori svoje mišljenje, a to je znalo i da je "košta".

RADA MANOJLOVIĆ OBUKLA HALJINU OD 1.800 DINARA: "Starije koleginice su mi govorile da ne mogu takva da se pojavim u emisiji ili na aerodromu" (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović kao da godinama ne menja svoj stil oblačenja. Uske haljinice postale su sinonim za ovu pevačicu, a ona ih zaista dobro nosi. Vitka pevačica pravi zazubice i mnogo mlađima od sebe, a svi je dobro poznaju po zategnutim i dugim nogama. Osim glasom, publiku je "zavela" i stasom. Ovoga puta pevačica je gostovala na televiziji Prva i prokomentarisala činjenicu da neke njene kolege odvajaju pravo bogatstvo za garderobu.

- Mislim da su oni podlegli pritisku okoline. Ne kažem da ja to nisam imala. Verujte, meni su starije koleginice velike zvezde govorile: "Ne možeš takva da se pojaviš u emisiji ili na aerodromu". Savetovale su me da od prve veće zarade, makar i ne jela kupim Šanel tašnu ili bundu - prisetila se ona, ali nikada takvo razmišljanje nije prihvatila.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Rada Manojlović

Još na samom početku svoje karijere uvidela je da se neke njene kolege pridržavaju "kalupa" i slede ono što i većina, misleći na način odevanja.

- Govorili su mi da je nužno da imam određene statusne simbole, kao što je Roleks sat, predlagali su mi da stavim silikone ili uradim neke druge intervencije. Ja sam inadžija na tatu, pa sam uvek išla iz kontre. Smatrala sam da ljudi ne treba da te vole samo zbog izgleda već moraš i iznutra imati nešto da ponudiš. Ne razumem osobe koje su optereće formom, a ne suštinom. Kada bih svakog dana morala da razmišljam o modnoj kombinaciji kojom ću pridobiti neke nove ljude, ja bih "prsla" - istakla je Rada i dodala:

- Znate li koliko košta ova haljina na meni? Ni dve hiljade dinara. Sestra mi je poručila onlajn mislim da je platila 1. 800 dinara Moj stav je da stvari ne nose mene nego ja njih. Bitno mi je kako se osećam u tome što obučem, šta mi vredi ako sam obukla nešto skupo, a nemam energiju za nastup od dva sata. Hoće li publika da me gleda kako stojim sa tašnom na sceni? To bi bila slika bez tona - zaključila je pevačica.

Foto: YouTube/ Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović u haljini od 1800 dinara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading