URADITE OVO PRE PRANJA ZAVESA I NEĆETE MORATI DA IH PEGLATE! Malo ko zna da je sledeća temperatura idealna, a jednu grešku svi prave

Autor: N.J.

Lifestyle

12.06.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz ova dva trika vaša zavesa uvek će biti prava, kao da ste satima pre toga peglali.

URADITE OVO PRE PRANJA ZAVESA I NEĆETE MORATI DA IH PEGLATE! Malo ko zna da je sledeća temperatura idealna, a jednu grešku svi prave

Foto: Shutterstock

Zavese čine prostor mnogo lepšim, potpunijim, ali svi ćemo biti u saglasnosti da održavanje istih nije uopšte lako. Takođe, kada se radi čuvena generalka, pranje prozora i zavesa sigrno nije mnogima omiljeno, ali i to je posao koji se mora obaviti. Njih ne peremo jednom nedeljno, ali kada poželimo da ih osvežimo, razlika je ogormna. Kuća kao da je odjednom čistija, a svuda oko nas širi se prelep miris.

Zavese su najčešće na udaru neprijatnih mirisa duvanskog dima, mirisa iz kuhinje, prljavštine i slično. 

Foto: Unsplash/ Kenny Eliason

Dnevna soba dekorisana u plavoj boji

Ako iskoristite sledeće trikove nikada više nećete imati problema sa čišćenjem istih. Upravo sledeće greške koštaju vas vremena i truda. Pogledajte šta bi trebalo da ispravite ako ne želite da vam se zavesa gužva:

1. Perite je samu u mašini na 30 stepeni sa najmanjom centrifugom ili bez nje

2.  Zavesu uvek kačite mokru da se ispravi 

Takođe, da biste postigli još bolji efekat, žene koje imaju iskustva prokomentarisale su video i objasnile da ako pri pranju dodate sodu bikarbonu onda će zasigurno biti meke i neće se gužvati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lep Dom- ZAVESE (@lep.dom)

Kako vam se dopao ovaj trik?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading