ČODA TRAŽIO OD BESKUĆNIKA NOVAC: Dao mu bez razmišljanja, a ono što je jutjuber uradio nakon toga neke je razbesnelo, ali čovek sa ulice mu se KLANJAO (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

16.05.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski jutjuber tražio je od beskućnika 20 dinara jer je zaboravio novčanik, a kraj priče sigurno će vas rasplakati.

ČODA TRAŽIO OD BESKUĆNIKA NOVAC: Dao mu bez razmišljanja, a ono što je jutjuber uradio nakon toga neke je razbesnelo, ali čovek sa ulice mu se KLANJAO (VIDEO)

Foto: Instagram/choda19a

Jutjuber Danilo Badnjar, poznatiji kao Čoda, sreo je Dragišu na ulicu koji je sedeo i prosio, a tom prilikom rešio je da snimi video za svoj Instagram nalog. Naime, pre nego što objasnimo o čemu se radi on je u opisu videa stavio važnu poruku koja bi možda nekome danas mogla da posluži:

- Tokom naših najmračnijih trenutaka moramo da se fokusiramo da vidimo svetlo - napisao je on.

U videu se čuje kako pita čoveka da li ima nešto sitno da mu da za jelo, jer je gladan a zaboravio je novčanik. Tražio mu je oko 20 dinara, što je on bez razmišljanja dao iako i sam sedi na ulici i moli prolaznike da mu daju novac. Nakon što mu je dao novac, jutjuber je konstatovao da iako nema, ipak je njemu dao.

Objasnio je da se našalio, ne treba mu 20 dinara, ali zbog toga što je bio tako ljubazan prema njemu, odlučio je da ga časti i da mu 4000. Rekacija ovog čoveka doslovno će vas dovesti do suza.

Ljubio mu je ruke i klanjao se, dok je Čoda objašnjavao da tako nešto nije potrebno.

Foto: Instagram/choda19a

Čoda uzima novac od beskućnika

Pozadina priče

Čovek koji prosi rekao mu je da nema ništa.

- Ja živim na ulici i nemam nigde ništa - pričao je kroz suze.

Ovaj gest dirnuo je mnoge, te su se svi interesovali gde se nalazi čovek kako bi mu pomogli na neki način.

Takođe, bilo je i onih koji su sumnjali u ovaj gest, verujuću da je sve uradio zarad videa, te su prokomentarisali da se nadaju kako ovako nešto radi i van kamera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading