BAHATI SE SA PAPRENO SKUPIM KOLIMA: Poznati jutjuber Čoda pokazao BESNU MEČKU koju vozi, a ovaj detalj je svima nabio na nos! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Badnjar poznatiji kao Čoda podelioje sa svojim pratiocima na Instagramu kako izgledaju njegova nova besna kola, međutim, svima je privukao jedan detalj pažnju.

Republika

Foto: youtube.com/Choda

Čoda jutjuber pazario papreno skupa kola

 

Poznati jutjuber Danilo Badnjar, publici poznatiji kao Čoda objavio je fotografiju na Instagramu koja je sve iznenadila. 

Danilo je u svet poznatih uglavnom ušao preko njegovog prijatelja i kolege Bogdana Ilića, koji je među mlađoj populaciji poznatiji kao Baka Prase, te je uz njega rastao njegov broj posetilaca na Jutjub platofrmi. 

Čoda je već godinama prisutan na Jutjub sceni i postigao je velike uspehe kao jutjuber. Poznato je da naši influenseri zarađuju i dosta iznad prosečne srpske plate, što preko bogatih sponzora kojima reklamiraju proizvode, ali i po pregledi od samog Gugl-a. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Čoda jutjuber pazario papreno skupa kola

 

Sve prethodne godine urodile su plodom, te je Čoda danas jedan od uticajnih, ali i imućnijih jutjubera nanašoj sceni, pa je tako sebe častio papreno skupim automobilom. On se pohvalio svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram novim četvorotočkašem, a ono što ga je dodatno usrećilo jesu tablice. 

Poznati trend koji je zastupljen i kod nas da se na tablicama automobila vidi ime osoba čija su kola prešao je i na influensere. Oni vole sebe da predstave kao uticajne i uspešne ljude, što svakako jesu, ali njihovoj bahatosti nekad nema granica.

Čoda je na Instagram storiju akcenat stavio na kola, ali su svi imali priliku da vide i njegove registarske tablice sa njegovim imenom pod kojim je poznat na Jutjub platofrmi ,,Choda". 

Republika

Foto: instagram.com

Čoda jutjuber pazario papreno skupa kola

 

Da li je ovo zaista bilo nepotrebno i da li je Danila slava promenila, kao što je to slučaj sa njegovim prijateljem Bogdanom Ilićem, procenite sami, no, jedna od jutjuberskih zakletvi je ,,Sve radim za publiku i iz ljubavi, novac me ne zanima", da li je to zaista istina?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading