OGLASIO SE KOSANOVIĆ: Nakon INCIDENTA sa inspektorom i vesti da je UHAPŠEN srpski trener je OVO poručio!

Autor:

Sport

13.08.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku dana je Srbijom odjeknula vest da je poznati srpski fudbalski trener Milorad Kosanović uhapšen u Novom Sadu. Kao razlog je naveden njegov sukob sa inspektorom.

Republika

Foto: Starsport

Negirao privođenje. 

Nekoliko časova nakon te informacije, oglasio se i Kosanović koji je izjavio da se nalazi u svojoj kući i da nije dobio 24 sata pritvora kako je to objavio novosadski portal “021.rs”. 

- Niko me nije uhapsio. Evo me kod kuće, gledam golove Mesija i Salasa… Istina je da smo imali nesporazum zbog problema sa parkingom kod zgrade u kojoj stanujem. Taj problem nas muči zbog izgradnje novog objekta, pa automobile ostavljamo u našem dvorištu zgrade. I tada se nađe neko da gleda jesi li točkom nagazio travku - poručio je Kosanović za Novosti.

Bivši trener Crvene zvezde i Vojvodine, kao i mnogih drugih klubova iz Srbije i Kine imao je samo reči hvale za pripadnike MUP-a. 

- Mogu samo da kažem da su svi ljudi iz policije i gradskih nadležnih službi bili super korektni prema meni, da smo sve rešili, sve su razumeli tako da nema nekih afera ni problema - zaključio je Milorad Kosanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading