NIJE MOGLO DRUGAČIJE: Partizan menja plan i ODLAŽE MEČ!

Autor:

Sport

13.08.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski klubovi ulažu velike napore da se domognu zime u nekom od evropskih takmičenja. Upravo zbog toga trpi domaće prvenstvo - Superliga Srbije gde je već počelo odlaganje pojedinih mečeva.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana.

Naime, ranije su zbog evropskih obaveza mečeve odlagali Čukarički, Vojvodina i Crvena zvezda, a sada je to učinio i lider tabele - beogradski Partizan.

Crno-beli se u četvrtak odigrali izuzetno naporan i zahtevan meč sa ruskim Sočijem koji je trajao i duže od 120 minuta te je okončan penalima u kojima je Parni valjak bio bolji.

Treba napomenuti i da Partizan nije mogao da računa na Danila Pantića za meč sa Rusima. Roviti su i Ivan Obradović, Aleksandar Miljković, Marko Živković, Aleksandar Šćekić ali i Filip Holender.

Podsetimo se, Aleksandar Lutovac je imao smrtni slučaj dok je Rikardo Gomeš odigrao svaki meč.

U takvoj situaciji se kao jedino logično rešenje nameće odlaganje meča za vikend koji su fudbaleri Partizana trebali da odigraju sa Metalcem.

Plan je bio da Metalac i Partizan igraju u nedelju od 20.30, ali je on promenjen pa će crno-beli imati daleko više vremena da se spreme za naredni izazov, poslednji stepenik do Lige konferencija, protiv Santa Klare.

Pred izabranicima Aleksandra Stanojevića je dugačak put do Ponta Delgada gde će narednog četvrtka odigrati meč sa Santa Klarom u četvrtak od 22.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading