BEOGRAĐANE TRUJE IZVESNI N.S: Na njegovom imanju nikla divlja deponija, meštanima Malog Mokrog Luga napravio PAKAO OD ŽIVOTA (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

13.08.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanin N.S. na svom imanju u Malom Mokrom Lugu napravio je divlju deponiju koja je građanima ovog dela prestonice napravila pakao od života!

Republika

Foto: facebook.com/Goran Vesić

Divlja deponija u Malom Mokrom Lugu

Ove šokante informacije na svom Fejsbuk profilu obelodanio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

U svom postu na pomenutoj društvenoj mreži Vesić je otkrio da je N.S. osoba koja je u više navrata napadala komulane milicionere.

- Ovo je divlja deponija u Malom Mokrom Lugu. Drži je na svom privatnom imanju N.S. Osoba koja ima na desetine prijava Komunalne milicije zbog napada na milicionere kao i kršenja komunalnog reda. Skoro da nijednom nije osuđen. Bahat je, preti inspektorima i građanima, a poziva se na “svoje veze u gradu”, koje naravno nema - naveo je zamenik gradonačelnika Beograda.

Prema Vesićevih rečima, borba sa ovim nesavesnim građaninom koji uništava Beograd i truje građane traje već nekoliko godina.

- Videćemo u narednom peridu da li je u ovom gradu vlast bahati N.S. ili oni koje su građani izabrali? Da li će on nastaviti da uništava ulice u Malom Mokrom Lugu kroz koje prolaze teški kamioni koji te ulice ne smeju da koriste i da li će nastaviti da truje građane Malog Mokrog Luga ne bi li zaradio još koji dinar - naveo je Vesić.

Vesić je naglasio da će se u Beogradu znati red i građanke i građani biće zaštićeni od divljanja bahatih ljudi kao što je N.S.

- Jutros sam imao sastanak sa nadležnim gradskim i državnim organima i predstavili su mi plan kako da se zatvori ovo ruglo i kako da bahatog N.S. privedemo pravdi, a da građanke i građani budu zaštićeni. Pozivam i medije da izveštavaju o ovom slučaju i da podrže komunalnu miliciju, gradsku inspekciju i Grad Beograd jer samo svi zajedno možemo da pobedimo ljude kao što je N.S - rekao je Vesić i najavio da će uskoro će grad Beograd predložiti izmenu zakona koji će omogućiti da se oduzimaju privatne parcele na kojima njihovi vlasnici prave divlje deponije.

- Kao što će se oduzimati kamioni koje zateknemo da otpad, pre svega građevinski, istovoraju na mestima koja nisu predviđena za deponije. Beograd će pobediti! - zaključio je Vesić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sarita

13.08.2021 14:54

I zbog takve budale treba ceo narod sa strada.. ma kako da ne, nema vezu, ima debelu dok mu niko ne moze nista a okolnim mestanima ne znam dal bo pomogli fotokataliticki preciscivaci vazduha , da im obezbede svima ponaosob...

Vladimir

13.08.2021 16:16

A zašto već 15 godina štitite osobu koja na Čukaričkoj padini na gradskom i opštinskom zemljištu gde ilegalno živi u divljem Romskom naselju, pali gume i elektronski otpad kako bi izvukao sirovine i truje bojnim otrovima koji su još od rata u Vijetnamu zabranjeni za korišćenje čak i u ratu kompletno sve gradjane Čukaričke padine? Imamo i dokaze da ništa ne preduzimate. Na hiljade prijava. Lažna obećanja predsednika opštine koji štiti osobu iste nacionalnosti za šta će dobiti tužbu za rasizam i delovanje protiv Srpskog naroda. Znamo ko je predsednik opštine na Čukarici. Dobićete na hiljade krivičnih i prekršajnih prijava od strane svakog gradjanina Čukaričke padine za obeštećenje zbog trovanja bolesti i svega što ste nam napravili. Vi ste odgovorni jer se sa vaše parcele vrši zagadjenje i niste ništa preduzeli iako postoje prijave i dokazi. Platićete milione evra za ovakvo bahato ponašanje. A ukoliko bilo šta pokušate lako se može desiti da će svi gradjani Padine izaći na ulicu i nasilno ukloniti celo ilegalno naselje a možda blokiramo i autoput na ekoliko dana. Optužnice se spremaju, angažovane su advokatske kancelarije u zemlji i inostranstvu. Debelo ćemo Vam sve naplatiti a neki će ići i u zatvor zbog ubistava i pokušaja ubistava kojih je na desetine ovde za šta postoje i medicinski izveštaji i dokazi. Ići ćemo do Evropskog suda ako treba ali ćete svi odgovarati.

Stepa

08.09.2021 18:26

Iza svih divljih deponija grada beograda stoji kriminalac i narkodiler vojkan krstic. To zna svi znaju i policija i tuzilastvo i sudstvo i nikom nista. Vojkan krstic, zelenas, batinas, reketas, divlje deponije, kradena vozila, prostitucija, narkotici, divlja gradnja, opsti ski kriminal, ciscenje beozoovrta, ciscenje snega zimi( ima ugovore sa jednom bg opstinom) itd.......