STANOJEVIĆ U DILEMI ZA MEČ ODLUKE: Suma je u protokolu! Ostaje još jedno važno pitanje

Autor:

Sport

12.08.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri beogradskog Partizana večeras od 21 čas dočekuju ekipu ruskog Sočija u okviru revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Remi u Rusiji nije ostavio mnogo prostora treneru crno-belih Aleksandru Stanojeviću da kombinuje u Beogradu, već će crno-beli u najjačem timu morati da napadnu Ruse i izbore prolaz u narednu plej-of takmičenja. 

Ono što je potrebno ekpi iz Humske je svakako nešto ofanzivnija igra nego u prvom meču, ali i dosta pažljivija budući da gol iz Rusije ne znači mnogo zbog novog pravila UEFA. 

Očekuje se da umesto Marka Živkovića priluku dobije nešto ofanzivniji Aleksandar Lutovac. Dok će trener crno-belih imati samo jedno dilemu i to u veznom redu.

Za dva mesta konkurišu Saša Zdjelar i Miloš Jojić dok je, prema izlaganju Stanojevića, Aleksandar Šćekić pod znakom pitanja zbog povrede. 

Uslaku sa klupe može da se nada i Sejduba Suma, koji se posle dužeg vremena pojavio na gostovanju u Novom Pazaru i postigao gol.

Takav sceneario svakako priželjkuju i navijači Partizana i u deulu sa Sočijem.

PARTIZAN: Popović – Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić – Marković, Natho, Pantić – Rikardo.

Podsetimo, ukoliko eliminišu Soči, crno-beli će u plej-of duelima za plasam u Ligu konferencija igrati sa pobednikom duela Santa Klara - Olimpija.

Portugalci su u prvom meču slavili sa 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading