UBIJ SE OD POSLA ZA MINIMALAC, JA NEĆU: Starleta ODVRATNOM porukom, PONIZILA pošten narod!

Autor:

Zabava

12.08.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Sandra Meduza poslala je ponižavajuću poruku!

Republika

Foto: printscreen/happytv

Sandra Meduza ponizila je narod!

Popularna starleta Sandra Meduza uzor je mnogim mladim devojkama, a na instagramu ima preko 63.000 pratioca.

Nekadašanja učesnica rijaliti programa oglasila se na društvenim mrežama i otrkrila da i ona kreće da zarađuje novac prodajom svojih intimnih fotografija, što je prošlo iznenađujuće mirno. Mirna more u koje je uplovila starleta postalo je prava oluja kada ju je jedan fan upitao kada će "pronaći normalan posao", a njen ofgovor razbesneo je mnoge:

 

 

- Mi koji radimo onlajn nismo normalni?! Svako radi ono što voli, ti radi ceo dan, ubij se od posla za minimalac, ja neću.

Iako svako ima prava da radi ono što želi, ipak je ova starleta uzor mladima, i dok njihovi roditelji rade ne bi li im obezbedili sve što im je potrebno, neka "internet zvezda" sam taj naporan rad ponizi jer može da se zarađuje i od prodaje svog tela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
MladenBg

12.08.2021 09:31

Liici na trandzu

Đoka

12.08.2021 10:11

Iskrivila se kao glista a i pamet joj ista.

Zoran

12.08.2021 16:33

Jedna od dama iz taloga polusveta koja ne zna koliko progutala kikirikija i za par desetina eu je ko fol uzor..cega da sa 40 ce biti ispod nekog mosta sa gazom od 500 din...