ALEN ISLAMOVIĆ ČUVA VELIKU TAJNU: Svi vole popularnog pevača, a niko NE ZNA ovu ISTINU iz njegovog života!

Autor:

Zabava

12.08.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularnog pevača Alena Islamovića obožavaju mnogi, međutim malo ko zna ovu njegovu veliku tajnu.

Republika

Foto: Promo foto

Alen je sa sobom čuvao veliku tajnu!

Alen Islamović, popularni muzičar koji je srca jugoslovenske publike osvojio kao pevač "Divljih jagoda" i "Bijelog dugmeta" za sebe je čuvao jednu veliku tajnu.

Naime, kako prenosi "Alo", iako se o životu Alena Islamovića zna mnogo, niko ne zna da to nije njegovo pravo ime. Osamdesetih godina prošlog veka, u doba popularnosti "Divljih jagoda", mladom pevaču Aliji Islamoviću predložili su da ime promeni u Alen.

 - Kada se desio uspon “Divljih jagoda”, grupe u kojoj je Islamović pevao, čelnici nekadašnjeg “Jugotona” došli su na ideju koja se njemu u početku nije svidela. Predložili su Aliji da koristi umetničko ime Alen, uz obrazloženje da to bolje zvuči i da će tako steći veliku popularnost među publikom. On se malo nećkao, nije hteo da menja svoje ime, ali brzo je popustio i poslušao savet pretpostavljenih. Danas gotovo niko ne zna da se Alen zapravo zove Alija - ispričao je svojevremeno izvor blizak Islamoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading