PREMINULA TOKOM STAVLJANJA FASETA U "ORDINACIJI SLAVNIH": Klijenti doktora su sam krem društva, poznato koga krive za SMRT žene

Autor: N.J.

Lifestyle

25.02.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je preminula nakon što je pretrpela oštećenje mozga dok se lečila u stomatološkoj klinici koju posećuju slavni klijenti među njima je bila i Kim Kardašijan.

PREMINULA TOKOM STAVLJANJA FASETA U "ORDINACIJI SLAVNIH": Klijenti doktora su sam krem društva, poznato koga krive za SMRT  žene

Foto: Instagram/Printscreen

Kim Kardašijan sa stomatologom

Tina (60) otišla je u ordinaciju Kevina Sandsa na Beverli Hilsu, ali joj se stanje odjednom pogoršalo. Hitno je prebačena u bolnicu, ali je umrla nekoliko dana kasnije nakon zastoja srca i traumatske povrede mozga zbog nedostatka kiseonika. Ona je stavljala fasete.

Stomatološki anesteziolog Hadi Nasar mogao bi da izgubi licencu za rad zbog optužbi da je uticao na njenu smrt. Doktor Sandas, vlasnik klinike, smatra se jednim od deset najbogatijih estetskih hirurga na svetu s procenjenim bogatstvom od 20 miliona dolara (16 miliouna funti). Njegovi klijenti su između ostalog Majli Sajrus, Kendal i Kajli Džener, Kanje Vest i Britni Spirs.

Rejčel, Tinina ćerka progovorila je sa kakvom se traumom suočila kada joj je mama preminula.

- Izuzetno je teško govoriti o tome, ali ako to pomaže drugoj porodici da ne mora trpeti ono što i moja, to je i te kako vredno toga. Po mom mišljenju, ono što se dogodilo u toj klinici nikada se nije trebalo dogoditi. Dok je moja tetka čekala, čula je šuškanje i komešanje. Tada je kliniku ispunio zvuk sirena. Tetka je iz druge sobe čula kako čovek govori: "Nema puls, ne diše". Ona je kleknula na zemlju i odmah se pomolila da sve bude kako treba - priča potresno.

Foto: Instagram/Printscreen

Kim Kardašijan kao plavuša

Tina je 11 dana bila na odeljenju intenzivne nege, nakon toga je preminula.

Suočen je s optužbama za nesposobnost, nemar i neprofesionalno ponašanja u vezi s radnjama urađenim pre i tokom Tininog postupka, pokazuju dokumenti.

Foto: Instagram/Printscreen

Majli Sajrus je takođe dolazila u ordinaciju

Doktor pod istragom

Anesteziolog se tereti da nije dobio pismeni pristanak od Tine za opštu anesteziju. Odbor tvrdi da nije napisao tačno praćenje preminule žene prilikom davanja anestezije. Takođe, sat vremena nakon što je započeo anesteziju, njen krvni pritisak i merenje pulsa kao da su se smanjivali. Zatim je zamolio stomatološku asistentkinju da prekine s radom jer je Tina pretrpela "iznenadno i značajno pogoršanje vitalnih znakova", navodi se. Isto, optužuju da nije dovoljno brzo pružio pomoć kao i da je delegirao asistentu sa "malo ili nimalo kliničkog iskustva" uprkos tome što je i sam imao "opsežnu obuku".

Odbor navodi da se ti faktori "pripisuju pacijentovoj anoksijskoj povredi mozga i srčanom zastoju".

Bolničari su stigli oko 11 sati ujutro i nastavili s reanimacijom, a Tinu su odvezli u bolnicu, pokazuju dokumenti, piše "Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading