ZBOG OVOGA ARAPKINJE U 6. DECENIJI IZGLEDAJU KAO DA IM JE 30, DOK ZA NAŠE ŽENE KAŽU DA GUBE SJAJ: Pratile su ovih PET saveta

Autor: N.J.

Lifestyle

07.02.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arapkinje prate ovih pet saveta i tako ostaju mladolike.

ZBOG OVOGA ARAPKINJE U 6. DECENIJI IZGLEDAJU KAO DA IM JE 30, DOK ZA NAŠE ŽENE KAŽU DA GUBE SJAJ: Pratile su ovih PET saveta

Foto: Tanjug/AP

Nakon istraživanja koje su sproveli naučnici potvrđeno je da Arapkinje imaju najlepšu kožu, odnosno najnegovaniju. Došli su do pet saveta zbog kojih izgledaju toliko mlađe:

1. Kvalitetna kozmetika na bazi ulja

One pre svega koriste prirodnu kozmetiku koja je na bazi ulja. Da bi im kosa bila lepa i duga takođe koriste ulja i prirodne preparate za negu. Isto pravilo važi i za telo, na koje često mažu i maslinovo ulje. Pored maslinovog, preporučljivo je i bademovo kao i ružino ulje za lepšu i meku kožu.

2. Nega zuba

Ovo ste verovatno i same primetile kako Arapkinje imaju pravilne i snežno bele zube. Mnogi smatraju da je pranje zuba u Evropu došlo upravo iz arapskih zemalja. Isto kao i za kosu, trude da se do blistavih zuba dođu na prirodan način.

3. Poseta hamamu

Orjentalne kupke savršeno čiste kožu i uklanjaju toksine iz tela. Kada se žena oznoji onda se i oštećen sloj kože skida, a to daje zatim dodatni sjaj i koža izgleda lepo i negovano.

Foto: www.profimedia.rs

Moza Bint Naser na Svetskom prvenstvu

4. Ajlajner

Kako bi delovale misterioznije njihova šminka neće proći bez ajlajnera. Često uokvire oči kako bi pogled bio prodorniji i dublji, a one lepše.

5. Guste obrve

Ovaj trend vratio se i u Srbiju i tu je već neko vreme, a svi ga opravdano vole. Razlika je što one prirodne i guste obrve neguju i prirodnim uljima. Retko kada posegnu za pincetom, piše "Stil".

Da li vi praktikujete neki od navedenih saveta?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading