NAJMOĆNIJA ŽENA KATARA IMALA 12 OPERACIJA DA BI "ZAUSTAVILA VREME": Sa 63 godine izgleda mlađe i od ćerke (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

18.12.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moza bint Naser udata je za katarskog šeika.

NAJMOĆNIJA ŽENA KATARA IMALA 12 OPERACIJA DA BI "ZAUSTAVILA VREME": Sa 63 godine izgleda mlađe i od ćerke (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Moza je prava lepotica koja je na Svetskom prvenstvu zaintrigirala sve prisutne. Mnoge navijačice, supruge fudbalera i druge dame, obeležile su Svetsko prvenstvo kako atraktivnim stajlinzima, tako i lepotom. Jedna od onih koja je ostavila utisak na javnost širom sveta je i Moza, supruga katarskog šeika i bivšeg emira sa kojim ima sedmoro dece. Ujedno, time je postala i najmoćnija Arapkinja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Moza - supruga katarskog šeika

Ona često prati supruga na putovanjima, zbog čega je prvobitno zapamćena. Nakon toga, javnost je zavolela jer odiše stilom, elegancijom i lepotom. Nju su svi mogli da primete baš poslednjih dana jer je čest "gost" na tribinama Svetskog prvenstva u fudbalu koje je počelo u Kataru 20. novembra.

Foto: Tanjug/AP

Moza sa suprugom

Kao što smo naveli lepotom oduševljava, ali izgleda kao da je pravi efekat postigla uz pomoć estetske medicine. Strani mediji preneli su da je uradila 12 operacija. Sa druge strane nema preciznih informacija, te nam preostaje da sami procenimo. Kako se vama dopada ova lepotica?

S obzirom na to da je njen izgled nešto o čemu se dosta polemiše ovih dana, mnogi nikako ne mogu da poveruje koliko ona ima godina. Tako da kada saznaju da ima 63, malo je reći da se iznenade. Nikako se ta brojka, čak ni približno, ne može videti na njenom licu. Očigledno ova žena vodi računa o svom izgledu. Mnogi tvrde da joj je ćerka prelepa, a da ona, kao mama, i te kako može da joj parira.

Šta vi mislite?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading