DEVOJKA JE MISTERIOZNO UMRLA, A ONDA JE MAJKA OVO PRONAŠLA U SOBI - TO JE UBILO: Prve ZNAKOVE su zanemarili, uskoro je bilo KASNO!

Autor: M.O.

Lifestyle

13.03.2024

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se na kraju nije saznao tačan uzrok smrti, majka sumnja na sledeće.

DEVOJKA JE MISTERIOZNO UMRLA, A ONDA JE MAJKA OVO PRONAŠLA U SOBI - TO JE UBILO: Prve ZNAKOVE su zanemarili, uskoro je bilo KASNO!

Foto: Shutrterstock

Pre deset godina, Marija Morgan je doživela neizmernu tragediju gubitka svoje 19-godišnje ćerke Samante. Marija je uverena da je uzrok smrti njene ćerke bila opsesija žvakama.

Marija se seća poslednjeg susreta sa svojom ćerkom, kada je ona vrištala od bolova i pitala da li je to smrt. Samanta se onesvestila, a hitna pomoć ju je odvela u bolnicu. Nažalost, nije joj bilo spasa. Marija je sa tugom opisala kako je u petak ušla u bolnicu sa ćerkom, a iz nje iznela samo njene naočare.

 

 

Upozorenje koje nije shvaćeno ozbiljno

Marija je podelila da je tog tragičnog dana bila nesposobna da drži bilo šta u rukama, a sve joj je ispadalo. Samanta se požalila na taj problem, ali Marija nije shvatila ozbiljnost situacije, misleći da je njenu ćerku udarilo sunce u glavu. Savetovala joj je da popije vode i odmori se u sobi na spratu, gde je tiše. Međutim, usledili su užasni krici i lupanje, a onda je pitala da li ovako izgleda kada neko umire.

Nakon smrti Samante, Marija je čistila njenu sobu i pronašla gomilu omotača i računa od žvaka, shvativši da je njena ćerka konzumirala ogromnu količinu žvaka. Utvrdila je da je Samanta uzimala čak dva paketa žvaka dnevno. Iako toksikološki nalaz nije pokazao prisustvo bilo kakvih supstanci koje bi dovele do smrti, Marija je istraživala i saznala da prekomerna konzumacija žvaka može dovesti do pada soli u ljudskom telu.

Iako nije bilo konkretnog objašnjenja za smrt njene ćerke, Marija je razgovarala sa mrtvozornikom koji nije mogao da isključi mogućnost da su žvake bile uzrok smrti. Deset godina kasnije, Marija i dalje tragaju za tačnim uzrokom smrti Samante. 

Ova tragična priča budi svest o potencijalno opasnim posledicama prekomerne konzumacije žvaka ali i bilo koje druge namirnice. Ipak, na kraju, nije dokazano da su konkretno žvake bile uzrok smrti. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading