BILA JE NEVINA SVE DO BRAKA, A ONDA SE OVO DESILO: Sada "VRIŠTI" zašto joj to niko do sada nije rekao?

Autor: M.O.

Lifestyle

11.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojkama je potrebno više edukacije.

BILA JE NEVINA SVE DO BRAKA, A ONDA SE OVO DESILO: Sada "VRIŠTI" zašto joj to niko do sada nije rekao?

Foto: youtube/printscreen/ Alicia and Joshua

Alisja Taker hrabro je otvorila vrata razgovoru o temama koje mnogi izbegavaju, posebno kad je u pitanju intimnost sa suprugom Džonom.

Njih dvoje su čuvali svoju nevinost sve do venčanja, pa su se prvi put povezali na njihovoj bračnoj noći. Odlučili su da sačekaju sa intimnim odnosima do braka, a sada otvoreno dele svoje iskustvo na platformi "Jutjub".

- Stvorila sam listu od pet važnih stvari koje bi trebalo da znate pre prve bračne noći - otkrila je Alisja. Iako je osećala malu nelagodu dok je to govorila, hrabro je ponudila sažeti pregled svega što bi žena trebalo da uradi pre tog posebnog dana - i noći.

Posebno je istakla važnost "prethodnog razgovora" sa partnerom kako bi se ublažile nervoze, navodi "Miror".

Republika

Foto: youtube/printscreen/ Alicia and Joshua

Oni su čuvali nevinost do braka

- Dakle, ukoliko vas muči nervoza zbog mogućeg bola tokom prvog odnosa, svakako to recite svom partneru - naglasila je. Jedan od korisnih načina za ublažavanje nervoze, kako tvrdi, jeste zajedničko tuširanje, jer je to, po njoj, odličan način da se opustite.

Takođe, upozorila je žene da obavezno posete toalet nakon intimnog odnosa.

- Izuzetno je važno mokriti nakon intimnog odnosa jer možete lako dobiti infekciju ako to propustite, jer se tokom odnosa izbacuje mnogo tečnosti - naglasila je.

Pored praktičnih saveta, postoji još jedna tabu tema o kojoj se malo govori kad su u pitanju prvi intimni odnosi. Alisja je istakla mogućnost pojave krvi, ali je naglasila da je to potpuno normalno.

- Ako je situacija malo neprijatna ili ne ide baš glatko, samo se nasmejte. To je sastavni deo iskustva intimnosti - dodala je. Kao zaključak, istakla je da je najvažnije "opustiti se i uživati u svakom trenutku".

- Teško je kada je adrenalin užasno visok, a ovo je novo iskustvo koje ste čekali čitav život. Emocije su tako jake da može biti teško ostati prisutan. Pokušajte se opustiti i uživati u svakom trenutku, umesto da preterano analizirate - bićete zahvalni zbog toga kasnije, jer će vam ova noć ostati u lepom sećanju - zaključila je Alisja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading