HRVATICA OTKRILA BAHANALIJE SA JAHTE OZLOGLAŠENE BRAĆE TEJT: Zavukli se u DŽAKUZI "Imaju favorita i završe u KABINI"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tretirali su nas kao sebi jednakim bićima."

HRVATICA OTKRILA BAHANALIJE SA JAHTE OZLOGLAŠENE BRAĆE TEJT: Zavukli se u DŽAKUZI "Imaju favorita i završe u KABINI"

Foto: Instagram/ines_nikic

Influenserka Ines Nikić podelila je svoje iskustvo boravka na jahti sa braćom Tejt, otkrivajući da je njihovo ponašanje prijatno iznenadilo. Iako je imala predrasude o njima, Ines tvrdi da su je braća tretirala kao sebi jednakim bićima i da su se pokazali kao prijatne osobe. 

Život na jahti

Ines je otkrila da su braća Tejt angažovala devojke za snimanje promotivnih videa za svoju novu platformu "Rumble", a ona je bila jedna od njih. Navodi da su braća imala svoje favorite među devojkama i da su se prema njima ophodili galantno i sa stilom. Dodatno je istakla da su ona i njena prijateljica uživale u društvu braće Tejt, provodeći vreme sa jednim od njih u đakuziju i razgovarajući čak i o politici.

- Oni su imali slobodnih kabina i trebale su im devojke za snimanje promotivnih videa budući da rade na lansiranju svoje nove platforme "Rumble" - rekla je ova influenserka. Njeni pratioci na Instagramu našli su se u čudu kada su primili ovu vest, te su usledila pitanja.

- Kakvo ti je sada mišljenje o braći Tejt, nakon svega? - upitao je jedan Instagram korisnik.

Foto: Instagram/ines_nikic

Ines je bila na jahti sa braćom Tejt

- Nisam baš imala neko predobro mišljenje kao što i znate, čak me je i bilo malo strah, ali smo se pre dolaska raspitale o njima od ljudi koji su ih ugostili. Sad i sama mogu da potvrdim i garantujem da je veliki deo toga čisti šoubiznis i da su oba brata velika gospoda. Tretirali su nas kao sebi jednakim bićima. Skroz su prijatne osobe. Sve u svemu prijatno iznenađenje - odgovorila je Ines.

- Od onoga što sam videla iz prve ruke, mogu da kažem da su ženoljupci (u toj meri da vole da uvek pored sebe imaju više žena). Devojke koje su već bile na jahti su iz Rumunije i odnosili su se galantno i sa stilom prema njima kao i prema nama. Primetila sam da oba brata imaju svog favorita, odnosno devojku koja uvek sedi pored njih i sa kojom najviše komuniciraju i na kraju krajeva, naravno dele i kabinu (šokantno) - napisala je ona, prenosi "Wated".

Ko je Endrju Tejt?

Endrju Tejt, bivši uspešan kik-bokser, postao je poznat kao kontroverzni influenser čije se izjave tumače kao mizoginija i ponižavanje žena. Ima 36 godina, Endrju je stekao slavu na internetu, ali ga prate kontroverze.

Iako je stekao slavu kao influenser, Endrju Tejt je suočen sa ozbiljnim optužbama i istragom rumunske policije, što baca senku na njegovu reputaciju i karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading