SVAKE GODINE OTVARAMO POKLONE SA MOJIM RODITELJIMA: Zbog onoga što mi je muž kupio cela PORODICA ne priča sa mnom, svi odnosi su RAZORENI

Autor: N.J.

Lifestyle

01.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da bi izbegao dramu, dao joj je "lažan poklon".

SVAKE GODINE OTVARAMO POKLONE SA MOJIM RODITELJIMA: Zbog onoga što mi je muž kupio cela PORODICA ne priča sa mnom, svi odnosi su RAZORENI

Foto: shutterstock

Priča podeljena na društvenim mrežama o "problematičnom" novogodišnjem poklonu i reakciji porodice na njega izazvala je skoro 4.000 impresija na Redditu. Mnogi su komentarisali šta bi oni radili kada bi se našli na mestu ove žene.

- Svake godine moja porodica provede Božić kod moje mame. Ona insistira da zajedno otvorimo sve poklone (čak i poklone između supružnika, itd.) To je inače lepa tradicija, ali ponekad može izazvati ljubomoru ili poređenja među porodicama - rekla je ona.

Stoga je, dodala je:

- Ove godine moj muž je uštedeo i kupio mi dizajnersku torbicu iz snova za Božić. Znam da se nekima to ne sviđa, ali to je nešto što zaista volim. Nije nam dobro, ali nam nije ni loše. Znala sam da će tašna izazvati mnogo rasprava među mojom braćom, sestrama i roditeljima. Samo nisam želela da njihova mišljenja i kritike pokvare poseban poklon za koji je muž toliko radio da bi mi kupio. Muž mi je dao dodatni poklon koji nije bio "pravi" poklon (to je bio set za negu kože umerene cene). Božić je došao i prošao bez drame.

Foto: Shuttersrock

Zbog poklona koji je dobila od muža cela porodica se naljutila

Ali, onda je objava na društvenim mrežama zajedno sa fotografijom promenila dinamiku.

- Nedavno sam objavila sliku na kojoj moj muž i naša deca večeraju. I mogli ste da vidite moju tašnu kako visi sa naslona moje stolice. Jedan od mojih prijatelja je u nastavku prokomentarisao da je i moj božićni poklon bio prelep. Duga priča, vesti su stigle do moje porodice i totalno su eksplodirale.

Nekima od njih je "smetalo što sam otvorila privatno poklon i odvojeno od porodice. Drugi su kritikovali cenu poklona." Sada, rekla je, njena braća i sestre me "zovu nepoštenom što sam sakrila tajni poklon – i rekli su da sam to uradila jer mislim da sam bolja od njih".

Žena je pojasnila:

- Nisam otvorila jer nisam želela njihovo mišljenje, ali sada počinjem da se osećam bezveze jer sam to držala u tajnosti.

Rekla je da je ionako znala da će je "svi kritikovati, pošto je bio mnogo skuplji od svih drugih poklona, pa ne zna da li greši ili ne".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading