ČITALA JE VESTI UŽIVO U PROGRAMU NE ZNAJUĆI DA SE ODNOSE NA NJU: Posle ovoga ništa nije bilo isto, REKA SUZA u studiju (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

08.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je čitala tekst ušao je on.

ČITALA JE VESTI UŽIVO U PROGRAMU NE ZNAJUĆI DA SE ODNOSE NA NJU: Posle ovoga ništa nije bilo isto, REKA SUZA u studiju (FOTO)

Foto: Instagram video/svasta_zanimljivo

Svaka žena ima prosidbu kao iz snova. Mnoge će vam reći da su najlepše one prosidbe kojim se ne nadate na potpuno neočekivanim i drugačijim mestima. Jedna devojka doživela je pravo iznenađenje. Kamila Orti iz Amerike je novinarka i radi kao voditeljka na Kanalu 8. Iako stalno izveštava o onome što je aktuleno, sigurno nije očekivala da će se vest odnositi na nju samu.

U momentu čitanja vesti, ona nije razumela da je reč o njoj sve dok u studio nije ušao nasmejan momak. U pitanju je bio njen tadašnji dečko, a sada suprug Džoni Rutford.

- Veliko iznenađenje danas za sve na Kanalu 8 i njihovu reporterku jer se njen dugogodišnji dečko pojavio da je zaprosi - rekla je ona bez razmišljanja šta je stvarno izgovorila.

Foto: Instagram video/svasta_zanimljivo

Prosidba na televiziji, voditeljka plače

U tom momentu u studio ulazi njen momak i kleči pored nje. Pita je da li želi da se uda za njega. Nakon suza i emocija uživo u programu, ona uspeva da izgovori "da".

Lepa novinarka je dobila i tortu na kojoj piše vereni, sa kojom su se kasnije slikali. Pre skoro deceniju, dogodila se ova javna i veoma kreativna veridba koja je nedavno ponovo postala viralna na društvenim mrežama. Ono što je privuklo pažnju korisnika jeste činjenica da je devojka sama sebi saopštila jednu od najlepših vesti. Ipak, iako se dogodilo tada, ponovo je postalo viralno na društevnim mrežama.

Ovaj neobičan pristup izazvao je oduševljenje kod mnogih. Korisnici društvenih mreža bili su iznenađeni ovom originalnom idejom. Mnogi su istakli koliko im se dopada što je veridba bila javna, ali i kreativna. Ova neobična priča brzo se proširila mrežama, a mnogi su je podelili kao inspiraciju za sve zaljubljene parove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading