ZBOG OVOG DETALJA NA SLICI MUŽ JOJ JE ODMAH POSLAO PAPIRE ZA RAZVOD: Sama se odala - da li primećujete KAKO? (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

25.11.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve deluje normalno, ali nije.

ZBOG OVOG DETALJA NA SLICI MUŽ JOJ JE ODMAH POSLAO PAPIRE ZA RAZVOD: Sama se odala - da li primećujete KAKO? (FOTO)

Foto: Twitter printscreen/@drustvenidrug

Osobe koje varaju žele da prikažu kako je sve na svom mestu, odnosno u redu. Trude se da druga strana ne posumnja, ali nekada se desi upravo ovakva greška. Naime, jedna devojka u želji da predstavi partneru kako je među njima sve u redu poslala je svoju fotografiju, ispostavilo se da je napravila ogromnu grešku.

Na prvi pogled sve deluje normalno, devojka sedi na krevetu. Oko nje je primetna nesređena soba. Gitara, neuredna posteljina i razbacane farmarke koje deluju kao muške, ali to nije detalj o kom govorimo.

Inače, ovaj par je bio i u braku, te je odmah stigao papir za razvod, ali ona nije shvatila zbog čega. Prvo pogledajte malo bolje fotografiju ispod:

Ako niste uočili šta bi moglo biti problematično, pogledajte još jednom. Naime, u donjem levom uglu vidi se šaka muškaraca. Da li je to uradio namerno ili pak slučajno, vidi se da se ispod kreveta neko krije, a zašto bi se neko krio ako među njima nema ništa?

Očigledno, njenom suprugu sve je bilo jasno. Detalj nije na vreme uočila i to je koštalo u svakom slučaju braka.

Da li ste odmah uočili o čemu se radi?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading