IMALI SMO BESPREKORAN BRAK I NIKADA SE NISMO SVAĐALI: Jednog dana je došla kući i tražila RAZVOD, a zbog razloga svi tvrde da je LUDA

Autor: N.J.

Lifestyle

01.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povod će vas ostaviti bez teksta.

IMALI SMO BESPREKORAN BRAK I NIKADA SE NISMO SVAĐALI: Jednog dana je došla kući i tražila RAZVOD, a zbog razloga svi tvrde da je LUDA

Foto: Instagram/my40pluslife.me

Kler žena koja je ostavila muža

Kler Lodž, menadžerka za komunikacije iz Vejkfilda u Velikoj Britaniji, donela je hrabru odluku da se razvede uprkos mišljenju svojih prijateljica i bližnjih osoba. Njeni najbliži su je smatrali "ludom" zbog toga što ostavlja muža koji nije švrljao po strani i nije se kockao. Međutim, za Kler to jednostavno nije bilo dovoljno. Odlučila je da krene putem koji će je učiniti srećnijom, kako za sebe, tako i za svoju ćerku.

Kada je Klerinom braku došao kraj, njena ćerka je imala 7 godina. Kler ističe da se otkako su se razišli, oseća se kao bolja majka. Ova hrabra žena sada ističe da je otkrila novu perspektivu u životu i majčinstvo. Razvod je bio prekretnica koja joj je omogućila da pronađe svoju sreću i više se posveti svojoj ćerki.

Iako se sa suprugom dobro slagala, nisu imali tajne, ponekad su se svađali, ali ne previše.
Uprkos svemu tome, ona jednostavno nije bila srećna. Odlučila je da se izbori za sebe, što je uključivalo i kraj braka.

Zbog ovoga je prelomila

Tvrdi da je nestala iskra i da je dve godine pre raskida razmišljala o tome da ga ostavi. Kada je videla kako se smeju njeni roditelji i uživaju zajedno to je bio trenutak kada je prelomila.

Foto: Instagram/my40pluslife.me

Kler je ostavila muža zato što više nije srećna sa njim

- Čim sam se vratila kući rekla sam da želim razvod - rekla je ona.

Nakon razvoda, pokušala je da pronađe sreću i na društvenim mrežama ali nije uspela. Zatim je odlučila da radi stvari u kojima uživa sama zbog čega se radovala "Solo subotama" - kuvanju i gledanju televizije kod kuće. Čak je odlučila da je vreme da sama sebi pošalje bukete cveća, zajedno s porukama.

Zatim je postavila jedan izazov na Instagramu i pozvala druge samce da joj se pridruže - sada pomaže drugima u borbi protiv usamljenosti nakon što je postala popularna.

- Postupno sam shvatila da ono što nedostaje u mom životu nije nužno "u obliku veze" i zasitila sam se samosažaljenja - rekla je timu Diamonds Factory UK i pojasnila:

- Odlučila sam da učinim sve što mogu kako bih prigrlila svoj status samca i izgradila život koji volim, bez obzira na to imam li partnera ili ne.

Foto: Instagram/my40pluslife.me

Kler sada organizuje solo subote i srećna je zbog toga

Od tada ima više hobija, i mnogo se raduje "solo subotama". Tvrdi da je to dragoceno vreme za "punjenje baterija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading