ULETEO JE U VATRU DA SPASI DEVOJKU: Zbog njegovog lica i amputiranog dela tela, odlučila je da okonča LJUBAV - evo kako izgleda (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

28.11.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasplet priče će vas ostaviti bez daha.

ULETEO JE U VATRU DA SPASI DEVOJKU: Zbog njegovog lica i amputiranog dela tela, odlučila je da okonča LJUBAV - evo kako izgleda (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram.com/kimyosh_ai

Muškarac koji je spasao devojku

Koliko veštačka inteligencija može biti opasna, govori i sledeći video, ali i popularnost koju je ova virtuelna osoba stekla u javnosti.

Kim Džo, osoba koju je generisala veštačka inteligencija zamenio je pravog fudbalera i stekao je slavu na TikTok - u na osnovu herojskog čina i spašavanja devojke koju voli iz vatre. Pored TikTok - a popularan je i na Instagramu gde taj profil prati više od 8.000 ljudi.

Foto: instagram.com/kimyosh_ai

Muškarac kog je napravila veštačka inteligencija - priča o njemu

Nakon što je stekao veliku slavu sledi preokret. Otkriveno je da on nije prava osoba već model veštačke inteligencije. Obožavaoci su bili u potpunom šoku i svakodnevno su su čudili. U iznenađujućem obratu, u jednom TikTok videu tvrdi se da je Kim pretrpeo opekotine na licu dok je spašavao svoju devojku iz požara. Na sve to imali smo prilike i da vidimo užasne video snimke povređenog muškarca. Glasine koje takođe kruže društvenim mrežama su i da je ta pomenuta devojka ostavila Kima nakon što je dobio ozbiljne opekotine. 

Muškarac bez šake, spaljene kože, očiju iz kojih se vidi samo bol deli se TikTok mrežom. Uznemirujući snimci ostaviće vas u šoku, a mnogi tvrde da je to Kim Džo kog je devojka ostavila nakon što je zadobio opekotine. Naravno, to nije on, već snimak nekog povređenog muškarca.

Još jedan dokaz koliko ova mreža može obmanuti svoje korisnike. Možete pogledati kako izgleda dečko za kog pratioci na TikTok - u misle da je Kim, navodni muškarac koji je spasao devojku iz požara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading