TRI POZE ZA MUŠKARCE KOJI NISU OBDARENI, A KOJE GARANTUJU VRHUNAC: Isprobajte ih još večeras! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

20.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživanje neće izostati

TRI POZE ZA MUŠKARCE KOJI NISU OBDARENI, A KOJE GARANTUJU VRHUNAC: Isprobajte ih još večeras! (FOTO)

Foto: shutterstock

Nije tajna da su mnogi muškarci zabrinuti zbog veličine svog polnog organa. Ipak, većina žena će reći da veličina nije bitna, iako je izazovno pronaći pozu u kojoj će oba partnera podjednako uživati ako muškarac nije dovoljno obdaren.

Postoje mnoge tehnike koje obećavaju intenzivno zadovoljstvo u spavaćoj sobi, a određeni potezi mogu da pogode i famoznu G-tačku.

Ukoliko majka priroda nije bila blagonaklona prema vama, a želite da priuštite i sebi i partnerki nezaboravnu noć, isprobajte ove poze već večeras.

1. "Kaubojka" na kauču

Sedite na kauč i neka se vaša partnerka popne na vas. Njene noge bi trebalo da budu okrenute levo ili desno. Možete da koristite ruke da biste joj podizali kukove gore-dole, što će kod oboje povećati uživanje.

2. "Kaubojka" na jastuku

Još jedna poza koja je savršena za duboko prodiranje i obećava sve vrste senzacija je popularna kaubojka, s tim što bi trebalo da stavite jastuk ispod partnerkinih kukova.

Foto: shutterstock

Dobro odabrane poze omogućavaju veliki užitak

Ova poza vam omogućava slobodu ruku, pa ćete moći da istražite sve njene erogene zone.

3. "Čelični zagrljaj"

U ovoj pozi partnerka bi trebalo da legne na stomak sa nogama koje su čvrsto priljubljene jedna uz drugu. Zatim stavite jastuk ispod njene karlice da biste omogućili lakše prodiranje i krenite u akciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading