OD OVE POZE KREVET "GORI": Isprobaće je samo HRABRI ali će im se isplatiti, posle nje se dešava MAGIJA!

Autor: M.O.

Lifestyle

04.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Briše sve dosadne momente i vraća pravu strast.

OD OVE POZE KREVET "GORI": Isprobaće je samo HRABRI ali će im se isplatiti,  posle nje se dešava MAGIJA!

Foto: Shutterstock

Ako vam je ponestalo strasti u krevetu, vreme je da probate neke nove poze. Ako ste već sve isprobali, vrlo je moguće da za ovu niste skoro čuli. 

U pitanju je "Erotic V", kako su je nazvali, a to je poza za koju su neophodni i snaga i fleksibilnost i definitivno neće baš svako uspeti da je izvede.

Ona podrazumeva da muškarac kleči na kolenima potpuno ispravljen dok je žena prebacila noge oko njega, ali ga nije obgrlila njima već su postavljene paralelno s podom.

Republika

Foto: Shutterstock

Vreme je za nove strasti u krevetu

 

Neke poze deluju kao vežbe, a Erotic V je nesumnjivo jedna od takvih - nagašava Lora Vitaker iz  popularne onlajn prodavnice za se*s igračke. 

Definitivno se isplati! Ovaj položaj kombinuje vežbu s prisnim se*som, što pomaže da se zbližite s partnerom - dodala je. 

Ona je dodala da će odnos ovako biti i romantičniji, ali i da je reč o svojevrsnom treningu koji pruža mnogo zadovoljstva.

Vreme je da se istinski opustite i uživate sa vašim partnerom! 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading