KATARINU JE VOLEO PRE PRVE SUPRUGE, A SUTRA ĆE SE VENČATI: Darko Lazić otkačio je za UDATOM crnkom, a evo kako je počela njihova LJUBAVNA PRIČA

Autor:

Lifestyle

29.08.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina je zbog pevača ostavila supruga, a sutra se venčavaju.

KATARINU JE VOLEO PRE PRVE SUPRUGE, A SUTRA ĆE SE VENČATI: Darko Lazić otkačio je za UDATOM crnkom, a evo kako je počela njihova LJUBAVNA PRIČA

Foto: Dragan Kadić

Popularan par Katarina i Darko Lazić venčaće se sutra, a par je bio u vezi pre nego što je stupio u brak sa pevačicom Anom Sević sa kojom ima ćerku. Oni se poznaju već nekoliko godina, a njihova ljubavna priča tada nije opstala.

- Darko i Katarina se poznaju baš odavno. On je s njom bio nekoliko meseci u vezi, i to pre nego što se zaljubio u Anu Sević. Bili su u kratkoj, ali strasnoj romansi, sećam se da mi je pričao da je prava bomba i da je skroz njegov tip - kaže izvor "Kurira" i nastavlja:

- Sve je bilo super dok nije upoznao Anu. Tad se ohladio od Katarine, pa je raskinuo s njom. Ona se nije naljutila na njega tada, ostali su u super odnosima i pratili su se sve vreme na društvenim mrežama. Kasnije se ona udala, ali eto, stara ljubav zaborava nema, pa je opet s Darkom, zbog kojeg je rešila da se razvede.

Foto: instagram.com/printscreen

Darko i Katarina

Nakon susreta u teretani počeli su da se druže.

- Skoro su počeli da se intenzivnije druže, prvo na treninzima, a onda i privatno. Počela je i da ga savetuje u vezi sa ishranom. Varnice su se opet upalile i vrlo brzo su nastavili tamo gde su stali pre nekoliko godina. On je opet odlepio za njom. Rekao joj je da napusti muža i da odmah pređe da živi kod njega, na šta je ona i pristala - objasnio je izvor tada.

Crkveno venčanje organizovano je u Brestaču, to je rodno mesto Darka Lazića. Svima je neobično što će se venčati sutra, u sredu jer se tada posti, ali za to dobili su odobrenje vladike. Svečano venčanje zakazano je u jednom restoranu u Pećincima gde će reći "da" pred brojnim zvanicama.

Foto: Dragan Kadić

Darko i Katarina zajedno

Republika je posetila Brestač, a fotografije ukrašene svečane sale pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading