NJIH JE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ VOLELA PRE GUDELJA: Sa jednim je bila ZABRANJENA ljubav, a evo šta je razlog KRAHA ostalih!

Autor: M.O.

Lifestyle

24.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Anastasija je imala uglavom duge veze, a srce joj je na kraju "ukrao" fudbaler Nemanja Gudelj.

NJIH JE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ VOLELA PRE GUDELJA: Sa jednim je bila ZABRANJENA ljubav, a evo šta je razlog KRAHA ostalih!

Foto: instagram/printscreen/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović

Pevačica Anastasija Ražnatović se juče udala za fudbalera Nemanju Gudelja, samo mesec dana nakon veridbe

Republika

Foto: Privatna arhiva

Nemanja Gudelj i Anastasija

 

Zaljubljeni par je objavio sliku burme na svom instagram profilu što je mnoge iznenadilo jer niko nije očekivao da će do braka tako brzo doći. 

A koga je to sve Anastasija volela pre Gudelja?

Nemanja Zalad

Republika

Foto: facebook/printscreen/fanpage

Anastasija i Nemanja

 

Prva njena ljubav bila je sa Nemanjom, sinom proslavljenog golmana Partizana Radeta Zalada. Pevačica je tada imala 14 godina pa veza nije dugo potrajala, a ubrzo je posle njega usledila prava veza

Zanimljivo je da je Zaladov otac branio u Partizanu u vreme dok je Željko Ražnatović bio vođa navijača kluba Crvene zvezde, pa je moguće da je "rivalstvo" između dvojice očeva za ovo dvoje mladih bila prepreka.

Konstantin Terzić

Republika

Foto: facebook/printscreen/fanpage

Kostadin Terzić

 

Sin Zvezdana Terzića, Kostadin, bio je ludo zaljubljen u Anastasiju. Njih dvoje su uživali u pravoj naivnoj ljubavi dugi niz godina. Kada je do rastanka došlo, prošlo je bez ikakvih skandala i tenzije. Zanimljivo je da se Veljko Ražnatović zabavljao sa Kostinom rođenom sestrom, Mašom Terzić. Njihova veza je takođe doživela ubrzo kraj. 

- Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu - rekla je Anastasija svojevremeno.

Miloš Teodosić 

Republika

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

 

Anastasija je nakon završetka veze sa Kostadinom, uplovila u vezu sa košarkašem Milošem Teodosićem. Veza nije potrajala dugo, ali se tada navodilo da je mlada pevačica itekako zaljubljena. Do raskida je došlo nakon tri meseca jer je Miloš živeo u Rusiji a Anastasija u Srbiji. 

Đorđe Kuljić 

Republika

Foto: Instagram.com

Đorđe Kuljić.

 

Anastasija je bila pet godina u vezi sa madim biznismenom Đorđem Kuljićem. Njihova ljubav je bila jaka te su nakon nekoliko godina krenuli da žive zajedno u dupleksu na Dorćolu. Ipak ubrzo je sve krenulo a se raspada a kao razlog raskida, navodi se njihova razdvojenost, ali i to da je par okončao vezu "sporazumnim" putem. Iako su mnogi smatrali da će njihov odnos biti krunisan brakom, sudbina je ipak imala druge planove. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading