POSTALI OBDARENI PREKO NOĆI: Tri metode za povećanje polnog organa bez operacije

Autor:

Lifestyle

03.08.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki muškarci žele veći penis, jer misle da bi tako bili mnogo bolji u krevetu.

POSTALI OBDARENI PREKO NOĆI: Tri metode za povećanje polnog organa bez operacije

Foto: Shutterstock

Veličina penisa

Koliko god da su obdareni većina muškaraca želi bar malo veći penis jer smatraju da bi tako bio "taman". To potvrđuje i studija koja je obavljena u Kentakiju gde je od 14. 000 ljudi 45 odsto tvrdilo da želi veći penis. Povećanje penisa operacijom nekada nije opcija, ali mnogi bi uradili sve samo da se osećaju bolje i da imaju više samopouzdanja.

U jednom intervjuu za "Dejli star" plastični hirurg David Alesi rekao je da muškarci moraju dobro da razmisle pre nego što odu pod nož. Takođe upozorava da opsednutost veličinom penisa može biti simptom psihičkog problema.

- Većina muškaraca koji misle da imaju mali penis zapravo nemaju. Studije se razlikuju, ali istraživanja sugerišu da je prosečni penis u erekciji između 12, 7 cm do nešto manje od 15 cm. Većina muškaraca koji misle da im je penis premali imaju penis dismorfični sindrom i bilo bi bolje da odu kod psihijatra, a ne kod hirurga - posavetovao je.

Foto: shutterstock.com

Muškarac u krevetu erekcija

Kako povećati penis bez operacije?

1. Brijanje

Uklanjanje stidnih dlaka može učiniti da muškost izgleda veća, a to je očigledno i najbrži način, odnosno najpre ćete videti rezultate.

2. Tablete

Ističu da neke tablete koje pomažu u pamćenju povećavaju protok krvi u penis kao što je ginko biloba, te muškarci sa slabom cirkulacijom osećaju kao da imaju "veći alat". Iako ovo nije previše potkrepljeno dokazima, istraživači iz Kalifornije otkrili su da je ginko najučinkovitiji u pomaganju onima koji pate od seksualne disfunkcije kao nuspojave korištenja antidepresiva. Svakako ništa ne treba raditi bez saveta lekara.

3. Pumpica za penis

Da li stvarno deluje?

- Vakumske pumpe podstiču protok krvi u penis, uzrokujući erekciju - piše na stranici NHS - a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading