PREVARA O KAKVOJ NIJE NI U NAJGOREM SNU SANJALA: Osećala je da je vara, pratila ga pa doživela ŠOK šta je ugledala!

Autor: M.O.

Lifestyle

20.07.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upozorila sve žene da na ovo dobro obrate pažnju.

PREVARA O KAKVOJ NIJE NI U NAJGOREM SNU SANJALA: Osećala je da je vara, pratila ga pa doživela ŠOK šta je ugledala!

Foto: shutterstock.com

Iskustvo prevare je zapravo itekako pozitivno jer kasnije vrlo lako možete da prepoznate lažljive i manipulativne muškarce. 

Jedna žena je imala osećaj da je muž vara i da naravno, nije pogrešila. 

Ona je u videu ispričala kako je otkrila veoma šokantnu stvar.

- Moj muž je išao u lov sa svojim najboljim prijateljem, ali stalno se vraćao praznih ruku, pa sam počela da imam svoje sumnje. Odlučila sam da uzmem njegov samostrel i strele i sakrijem ih ispod njegovog sedišta, da vidim hoće li me pozvati i reći „dušo, gde si ih stavila, da li si ih dirala, da li sam ih ostavio kući“. Kada je došao kući, reč nije rekao o tome, niti je pitao za samostrel, ni strele koje sam sakrila i opet nije ništa ulovio.

Rešila sam da kada sledeći put ode u lov, uzmem decu i ostavim ih kod moje majke, ali i da stavim air tag u njegov kamionet da bih mogla da ga pratim. Nije bio tamo gde je rekao da će biti već preko 320 km u suprotnom pravcu i onda sam saznala da je u pitanju motel.

Pozvala sam ga, a kada sam se parkirala, videla sam kola od žene njegovog najboljeg druga. Osetila sam ruku na svom ramenu, skočila, a kada sam se okrenula, to je bila ona- žena najboljeg prijatelja mog muža. Pomislila sam odakle toj ženi hrabrost i počela sam da je optužujem zašto je u sa mojim mužem u motelu i pitala sam je šta se dešava.

 

@wannaft_banana To be fair. He said he was going hunting never said what 😭😭😭😭#fyp #foryoupage #husband #men #women ♬ son original - massymoussi

 

Rekla mi je da sačekam i da je auto dala mužu jer njegov kamionet ne radi. Ona je takođe sumnjičava jer njen muž ne ide nigde bez svog kamioneta, ostaje kući ako je pokvaren. Došle samo na recepciju i pitale u kojoj su sobi, zamolile smo ih da nam pomognu… Rekao je da to ne mogu da urade, a onda je Triša (žena najboljeg drugara mog muža) bila u fazonu da će mu dati 100 dolara, ako im kaže u kojoj sobi se nalaze i kako standardi izgleda nisu toliko visoki, rekao je da su u sobi 202 i objasnio gde je.

Popele smo se stepenicama, stale ispred vrata, stavile ključ i otvorile najbrže što smo mogle i ostala samo potpuno šokirana onim što sam videla… Neću u detalje, ali samo zamislite 10 muškaraca i svi su iz našeg komšiluka, svi su goli i rade nešto što neću ni da izgovorim… Ona počinje da vrišti, ja sam u fazonu „gospode bože, ne mogu da verujem šta se dešava“, a moj, sada bivši muž je jedan od najhomofobičnijih ljudi koje sam ikad srela u životu.

Ako je neko ekstremno homofobičan, budite više nego sumnjičavi - ispričala je žena šokantnu priču iz svog života.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading