NAPITAK ZAHVALJUJUĆI KOM NEDA UKRADEN IMA TELO BOGINJE: Ne izlazi iz kuće dok ne popije OVO, svi sastojci TOPE KILOGRAME

Autor:

Lifestyle

29.08.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se ugojila nekoliko kilograma tokom pandemije, a jedan napitak pomogao joj je da smrša.

NAPITAK ZAHVALJUJUĆI KOM NEDA UKRADEN IMA TELO BOGINJE: Ne izlazi iz kuće dok ne popije OVO, svi sastojci TOPE KILOGRAME

Foto: N. Mutić

Pevačica Neda Ukraden tokom pandemije ugojila se nekoliko kilograma. Kao i većina provodila je vreme tako što je kuvala, malo se kretala odnosno fizička aktivnost bila je svedena na minimum. Kada je rešila da promeni ishranu, trenira i šeta sve se ubrzo vratilo na "svoje mesto", a njena kilaža je kao i pre bila idealna.

- Imala sam višak kilograma koji mi se nagomilao jer sam zbog kovida stalno bila kod kuće. U poslednjih godinu dana tempo života mi se potpuno promenio - nisam se kretala, nisam vežbala, stalno sam kuvala, pa sam se ugojila. Živim sa ćerkom i zetom, pa sam njima i unucima stalno nešto spremala - palačinke, pite. Zbog praznika su na našoj trpezi neizostavni bili kolači i torte - rekla je tada Neda za "Kurir" i dodaje:

- Odlučila sam da smršam pomoću liposukcijske dijete. Svaka četiri sata sam pila zdrave šejkove i najčešće sam jela meso i dosta salate. Volim da spremam i ribu, pa je i ona često na mom meniju. Nisam neko ko se inače prežderava, pa mi ovaj način ishrane nije teško pao. Za kratko vreme sam izgubila četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom - objašnjava ona.

Počela je ponovo da trenira, a pratila je sledeći režim ishrane.

- Mnogo mi prija što smo konačno svi izašli iz svojih kuća. Vratila sam se svojim vežbama, koje sada skoro svakodnevno radim. Bitno mi je da ostanem u dobroj formi. Odlično se osećam sada kada sam izbacila slatkiše i ostale nezdrave namirnice. Imam mnogo više energije, pa lakše završavam sve poslovne obaveze -  završava.

Takođe, ona je jednom otkrila šta pije ujutru. Uzima mlaku vodu sa sokom od polovine ili celog limuna, a doda i kurkumu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading