RECEPT ZA BRZINSKI RUČAK KOJI ĆETE OBOŽAVATI: Za sve vam treba svega 20 minuta, a naješće se cela porodica

Autor: N.J.

Lifestyle

24.06.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada dođete sa posla i nemate vremena, ovo se baš brzo pravi!

RECEPT ZA BRZINSKI RUČAK KOJI ĆETE OBOŽAVATI: Za sve vam treba svega 20 minuta, a naješće se cela porodica

Foto: YouTube/JECA SVAŠTARICA

Kada žurite i nemate mnogo vremena za pripremu obroka, ovaj recept je za vas. Ko je ljubitelj makarona, ovo će pokupiti svu pažnju, a čak i oni koji nisu toliko vešti spremiće ovaj jednostavan obrok. U ovom jelu nema mesa, što je možda prednost, jer se više nego ikada traže recepti za nešto jednostavno, a opet ukusno i zasitno.

U šerpu sipajte jedan i po litar hladne vode i sačekajte da provri. Dodajte jednu kašiku soli i jednu supenu kašiku ulja. Sipajte 400 grama testenine i kuvajte 10 minuta.  U dublji tiganj sipajte dve supene kašike ulja i kašiku putera, a onda sačekajte da se puter otopi. Dodajte dve kašike paradajz pirea. Sve lepo promešajte i sačekajte da se paradajz pire otopi i sjedini. U sos sipajte malo tucane ljute paprike, bibera, soli i suvog bosiljka. Umesto bosiljka može origano ili majčina dušica. Ostavite da krčka oko minut, dva.

Foto: YouTube/JECA SVAŠTARICA

Priprema obroka sa makaronama

U sos sipajte četiri cela jajeta. Jaja sjedinite i sačekate da se isprže sa sosom. Sve mešajte na laganoj vatri. U jaja dodajte skuvanu testinu i promešajte. Pržite oko par minuta. 

Možete dodati i 200 mililitara neutralne pavlake. Biće kremastije i ukusnije.

Prijatno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading