HOROSKOP ZA ČETVRTAK 29. FEBRUAR! Bikovi, čuvajte se finansijskog gubitka, Škorpije, očekuje vas tajna veza sa nekim sa posla!

Autor:

Lifestyle

29.02.2024

01:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 29. FEBRUAR! Bikovi, čuvajte se finansijskog gubitka, Škorpije, očekuje vas tajna veza sa nekim sa posla!

Foto: Shutterstock

Bikovi, sačekajte bolji trenutak za rizične poslovne poteze jer može doći do previda i finansijskog gubitka. Strelčevi, od izuzetnog je značaja da ovaj dan iskoristite da završite rad na projektu koji ste ranije započeli. Priliv novca.

Škorpije, ljubavna avantura s osobom koju poznajete preko posla može se odvijati pod velom tajnosti. Jarčevi, partner može da vam prigovori da ga zapostavljate. Ispravite tu lošu naviku na vreme.

Rakovi, problemi sa alergijom.

Kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading