OVIH PET HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ČEKA RAZVOD U 2024. GODINI: Proverite da li ste među njima!

Autor:

Lifestyle

21.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na najvećem iskušenju biće muškarci rođeni u periodu između 1980. i 1990. godine u znaku Vodolije.

OVIH PET HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ČEKA RAZVOD U 2024. GODINI: Proverite da li ste među njima!

Foto: Shutterstock

Razvod je složen, emocionalno izazovan i težak proces. Iako astrologija ne određuje sudbinu veze, ona može da ponudi uvide u osobine ličnosti i sklonosti koje mogu da doprinesu bračnim iskušenjima.

Horoskop za Novu 2024. godinu najavljuje da bi pojedini pripadnici Zodijaka mogli da donesu konačnu odluku o razvodu. Neki će takvu odluku doneti „preko noći“, a neki posle dužeg perioda nezadovoljstva u bračnim odnosima.

Republika

Foto: pixabay.com

Novu 2024. neki pripadnici Zodijaka pamtiće po razvodu

 

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj impulsivnosti i želji za nezavisnošću. Njihova sklonost da povlače poteze bez previše razmišljanja može da dovede do sukoba i impulsivnih odluka koje mogu da doprinesu razvodu. Na ovaj korak će se odlučiti posebno oni Ovnovi koji su u dužem braku, a nisu uspeli da usklade životni ritam sa "drugom polovinom".

Blizanci

Republika

Foto: shutterstock

Osobe rođene u znaku Blizanaca poželeće da udahnu vazduh slobode

 

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku vole raznolikost i promene, jer ih to inspiriše. U Novoj 2024. godini mnogi Blizanci će poželeti da udahnu vazduh slobode, pa se neće ni truditi da izglade nesporazume sa voljenom osobom. Jedina prepreka prilikom donošenja odluke o razvodu mogu da budu mlađi, odnosno stariji članovi porodice koji ih neće podržati u odluci da potpišu razvod.

Lav

Lavovi uvek traže divljenje, ali njihova želja da budu u centru pažnje u 2024. veoma lako može da dovede do sukoba sa bračnim partnerom. Balansiranje ega i uzajamno uvažavanje su ključni za održavanje stabilnosti u bračnoj zajednici, ali Lavovi u narednih 12 meseci na to neće biti spremni.  Takođe, Lavovi koji su duže vreme nezadovoljni u braku u 2024. doneće odluku da se razvedu i neće se obazirati čak ni na potencijalne probleme u vezi sa raspodelom imovine.

Strelac

Republika

Foto: shutterstock

Strelčevi će najpre ući u tajnu vezu, a onda rešiti da se razvedu

 

Avanturistički duh i slobodoumnost Strelca mogu da dovedu do izazova u tradicionalnim brakovima. Pronalaženje ravnoteže između ljubavi prema istraživanju i predanosti trajnoj vezi je ključno. Ipak, mnogi Strelčevi će poželeti da naprave radikalni rez u ljubavnim odnosima i da sreću potraže kraj neke nove osobe. Strelčevi koji nisu navršili 40. godinu života će vrlo verovatno najpre ući u tajnu vezu, pa će se tek onda odlučiti za razvod.

Vodolija

Kao neko ko iznad svega ceni nezavisnost i inovativnost, a s druge strane drži do emocionalne intimnosti, Vodolija će se u 2024. godini naći u velikoj dilemi kad je reč o braku. U najvećem iskušenju će biti muške Vodolije rođene od 1980. do 1990. godine. Duga preispitivanja i osvešćivanje bolne činjenice da bračni partner ne ispunjava njihove emocionalne kriterijume nateraće Vodolije da već u prvoj polovini godine donesu odluku o „osvajanju slobode“ koja im je toliko potrebna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading