POMRAČENJE MESECA 28. OKTOBRA ĆE NAJVIŠE UTICATI NA OVA ČETIRI ZNAKA: Slede im PROMENE na koje nisu spremni, DRAMA je na vidiku!

Autor: M.O.

Lifestyle

25.10.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomračenje će osetiti najviše sledeća četiri znaka.

POMRAČENJE MESECA 28. OKTOBRA ĆE NAJVIŠE UTICATI NA OVA ČETIRI ZNAKA: Slede im PROMENE na koje nisu spremni, DRAMA je na vidiku!

Foto: Tanjug/AP

Koridor pomračenja nastavlja da stiče na snazi, a kulminacija će se dogoditi 28. oktobra sa pomračenjem Meseca u Biku. Očekuju se dramatične promene u sudbini za četiri znaka zodijaka. Da li spadate među njih? Saznajte u nastavku.

Devica

U trenutku pomračenja, Venera će se nalaziti u vašem znaku, što nagoveštava period potencijalnog uspeha. Velika sreća će vas obasjati, a to bi moglo biti povezano sa unapređenjem vašeg finansijskog života, bilo da se radi o povećanju plate ili rešavanju pravnih sporova u vašu korist. Ovo pomračenje će takođe dotaknuti oblast učenja i vaš pogled na svet. Edukacija bi mogla doprineti rastu vašeg prihoda, pa nemojte oklevati da ulažete u sebe. Ako razmišljate o saradnji sa međunarodnom kompanijom, očekujte veliki uspeh.

Republika

Foto: pixabay.com

Pomračenje meseca sledi i donosi novi haos

 

Ovan

Pomračenje će se odviti u vašem sektoru finansija, što sugeriše na mogućnost neočekivanog priliva novca, povraćaja poreza ili osiguranja, kao i mogućnost da otplatite dugove i hipoteke. Takođe, očekuje se rešavanje značajnih finansijskih sporova sa partnerom, uz povrat deo duga. Što se tiče vaše karijere, očekujte podršku od nadređenih, uz moguće unapređenje na lidersku poziciju. Uspeh u potpunosti možete ostvariti u proleće 2024.

Lav

Pomračenje se dešava na vrhuncu vaše natalne karte, obećavajući mogućnost neočekivanog unapređenja, titule ili promene statusa. Ako ste započeli projekat u novembru 2021., sada ćete videti značajne rezultate koji će povoljno uticati na vašu finansijsku situaciju. Takođe, postoji mogućnost da steknete određenu titulu kroz međunarodne projekte ili podršku vašeg ljubavnog partnera. Ovo pomračenje bi moglo da poboljša vaš lični život, jer Jupiter, vladar sreće, će biti u sektoru statusa, donoseći vam uspešnog partnera.

Vaga

Pomračenje će se odviti u sektoru velikih finansijskih ulaganja i partnerovih finansija. Očekuje se da ćete morati pažljivo balansirati investicije, kredite, eventualne hipoteke ili nasledstvo. Takođe, brat ili sestra mogu se suočiti sa finansijskim izazovima, gde će vam biti potrebna pomoć. Što se tiče karijere, Mesec, vladar sektora profesije, će biti u sektoru transformacije, možda će vas motivisati da preispitate svoj karijerni put i donesete važne odluke. Na primer, lična kriza može vas usmeriti ka promeni karijere i traženju dublje svrhe u životu, uz moguću saradnju sa stručnjakom za lični razvoj i važne odluke pre narednog pomračenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading