TRI NAJOMRAŽENIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Jedan je posebno iritantan ljudima, da li ste među njima?

Autor: N.J.

Lifestyle

20.10.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činjenica je da svaki znak Zodijaka ima svoju "mračnu" stranu.

TRI NAJOMRAŽENIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Jedan je posebno iritantan ljudima, da li ste među njima?

Foto: Shutterstock

Najomraženiji znaci

Svako od nas se u životu susreo sa ljudima koji mu ne odgovaraju, ali i činjenicom da ponekad i ne znamo tačno zašto. Često kažemo da je poznanstvo sa nekim ljudima kao "ljubav na prvi pogled", a da neke druge doslovno ne možemo ni da pogledamo koliko nas nerviraju. To su reči kojima uglavnom opisujemo naše upoznavanje sa drugim ljudima.

Desi se da nas nečiji govor, način ponašanja ili stav iziritira toliko da nam osoba koja nam zapravo ništa nije uradila, odjednom postane omražena. 

Takvi su i određeni horoskopski znaci, odnosno neki su smatrani više omraženim od drugih. Da li ste među njima?

Ovan

Znak poznat zbog nezgodne naravi, a sa druge strane voli da privuče pažnju. Kombinacija koja nikada nije dobra. Često su nepredvidivi, ne znate šta će uraditi i na koji način će doći u centar pažnje. Nekada su i ljubomorni, a ne znaju kada treba da se zaustave i sve negativne emocije ispolje na neku drugu stranu.

Foto: pixabay.com

Ovan je jedan od najomraženijih horoskopskih znakova

Bik

Postoji jedna opšte poznata stvar o Bikovima - on je najtvrdoglaviji horoskopski znak i upravo se zbog ovog nalazi na ovoj listi. Zbog vladavine Venere nedostaje im spontanosti koju imaju drugi znakovi, a postaju vrlo neraspoloženi ako su izbačeni u iz svoje zone komfora.

Ali, treba znati da se kod njih ove osobine pojavljuju jer previše vole udobnost i uživaju da budu sami. Stoga, ako pokazuju da se ne zabavljaju ili ne žele da rade nešto novo i uzbudljivo to je zato što možda čeznu za samoćom.

Blizanci

Kao njihova negativna osobina najpre se ističe dvoličnost. Znatiželjni su u svakoj situaciji i zanima ih svaka strana priče te će zbog toga izgledati kao da podržavaju neprijatelje.

Osim toga, zbog svoje "lepršavosti" često se o njima razmišlja kao o nepredvidivima i ljudi teško stiču poverenje u njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading