HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Rakove čeka veliko iznenađenje, Strelac dobija zanimljivu ponudu

Autor:

Lifestyle

29.08.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je septembar 9. mesec u godini za mnoge predstavlja nov početak, posebno za one koji imaju veze sa školom. Ipak, mnogi će narednog meseca iskusiti nedostatak energije, dok će drugi znaci zodijaka itekako uživati.

Republika

Foto: pixabay.com

Zvezde u septebru su naklonjene mnogim znacima zodijaka

Tokom septembra će, dakle, energija kod određenih horoskopskih znakova biti smanjena i dolaziće do velikih promena na koje jednostavno nisu bili spremni.

Nagle, neočekivane promene koje su zapisane u zvezdama predstavljaće još jedan izazov na koji treba odgovoriti. Sa druge strane, biće i lepih događaja, prinova, venčanja i osnivanja zajedništva. Cilj je u svemu tome pronaći balans, a astrološki vodič nam služi za pripremu. 

U nastavku saznajte šta vaš horoskopski znak može da očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja, prema pisanju sajta mogujatosama.rs.

OVAN

LJUBAV: U septembru, očekuju vas važne odluke na ljubavnom planu. Ljubav vas može naterati da odustanete od sopstvenih potreba da biste zadovoljili druge, što može biti neverovatno frustrirajuće i loše po vas. Previše ste se posvetili partneru i zaboravili na sebe. Pokušajte da postavite prioritete i da malo više brinete o sebi i svojim željama. Razmislite šta vam je važno i posvetite se svojim hobijima i poslovima. Partner se nalazi u zoni komfora i ova situacija mu odgovara, a vaš zadatak u ovom mesecu jeste da budete pošteni prema sebi i da pronađete stvari koje vas lično raduju. Postoje određene aktivnosti koje će biti veoma produktivne za vas. Ako volite da provodite vreme sa prijateljima i porodicom ili ako uživate u podučavanju drugih novim veštinama, ovo je pravo vreme. Slobodni Ovnovi uživaju u izslascima, i druženju, a moguće je da će se pojaviti osoba sa kojom će imati mnogo toga zajedničkog.

POSAO: Septembar vam donosi veliku šansu za uspeh i napredak. Život može biti frustrirajući kada ne znate odakle će doći vaš sledeći posao ili kako ćete se osećati, ali to ne mora biti istina. Zvezde vam donose nove poslovne mogućnosti i moći ćete da usmerite svoju karijeru u drugom pravcu, ukoliko to želite. Finansije su stabilne i vi se osećate sigurno, što je još jedan dobar znak. Poseban uspeh očekuje ljude koji se bave edukacijom, privatnim biznisom i delatnošću koja je vezana za finansije. Budite hrabri i preduzmite prvi korak, čeka vas lep i uspešan period. 

ZDRAVLJE: Stabilno. Prijalo bi vam više šetnje i boravak u prirodi. 

BIK

LJUBAV: Ovog meseca nemate vremena za prazne priče. Želite da poboljšate odnos sa partnerom i da pređete na sledeći nivo veze. U tome vam zvezde pomažu i uspećete da otvorenim razgovorom dobijete ono o čemu ste maštali. Svesni ste da vreme brzo prolazi i imate jaku želju za osnivanjem porodice. Razmišljate o dalekoj budućnosti sa partnerom. Kako su zvezde na vašoj strani, ovog meseca ćete uživati u nežnosti i romantici, a upravo to vam je bilo potrebno. Ovog meseca, sve je u znaku velikog rasta, i na ljubavnom, i na karijernom polju. Bićete ispunjeni, zadovoljni i osećaćete se voljeno. Slobodni Bikovi imaju šansu da obnove vezu sa bivšim partnerom. 

POSAO: Poslovni aspekt vam donosi promene na koje ćete morati da se naviknete jer će ih biti mnogo u narednom periodu. Nakon velikih uspeha, moguće je da dođe i vreme stagnacije. Tokom septembra moraćete da se suočite sa izazovima koji će testirati vašu odlučnost, ili ćete možda naići na aspekte koji bi vam mogli pomoći da definišete svoj identitet. Bilo da se odlučite suočiti sa ovim izazovima ili ih koristiti kao odskočnu dasku ka većem uspehu, astrolozi savetuju da budete mirni, da odluke donosite hladne glave i da se ne vodite samo materijalnim stvarima jer je cilj održati balans.

ZDRAVLJE: Biće dana kada ćete se osećati veoma umorno. Jedite zdravije i pokušajte da se više odmarate i ne mislite na posao.

BLIZANCI

LJUBAV: Pred vama je period u kom ćete biti posvećeni sebi, a partner to može da definiše kao sebičnost, iako je daleko od toga. Da biste pronašli balans u svojoj vezi ili u braku, treba da razgovarate sa partnerom ukoliko vam je potreban prostor. Sasvim je u redu da nekoliko dana posvetite svojim mislima i poslovima da biste doneli prave odluke za budućnost. Biće razmirica, posebno polovinom meseca, a one se najviše tiču finansija. To može da utiče na odnos, zato budite pažljivi u izgovorenim rečima. Bez vređanja i bez prevelike tenzije, pokušajte da rešite probleme koji su nastali. Slobodni Blizanci ovog meseca imaju priliku da upoznaju osobu u koju će zaljubiti za kratko vreme, pa očekujte romansu već do kraja septembra. 

POSAO: Što se tiče karijere, Blizanci koji rade u umetničkim sferama ili u medijima, mogu da očekuju sjajan napredak ili povećanje plate. Istina je ste se veoma trudili da dođete do ovog mesta, a pred vama su još bolji dani. Blizanci koji imaju privatni posao mogu da se suoče sa raznim preprekama u poslu, biće ovo težak period i veoma je važno da već sada mislite o strategiji koja može da poboljša i proširi poslovanje. Novac vam je glavna briga koja vas opterećuje, ali situacija će biti jasna do kraja meseca, i uspećete da izmirite sve obaveze koje vas čekaju. 

ZDRAVLJE: Moguće su infekcije, imunitet vam je slab. Jedite zdravije i više vežbajte. Ukoliko imate hronična oboljenja, posetite lekara. 

RAK

LJUBAV: Rakove u septembru očekuje velika izjava ljubavi od strane partnera. Slede iznenađenja koja će vas uveriti koliko je vaša ljubav jaka. Moguća je prosidba ili venčanje, svakako se veza podiže na novi nivo i grade se jaki, stabilni temelji za buduća vremena. Imajte na umu da su vam zvezde naklonjene i da sve emocije koje osećate u narednim danima, jesu emocije kojima ćete biti vođeni u narednom periodu. Ostanite u ljubavnom zanosu i uživajte u lepim trenucima sa partnerom. Čak i odnos sa porodicom se poboljšava, a stare svađe se konačno razrešavaju, tako da ćete biti mirni i zadovoljni. Slobodni Rakovi odbijaju udvaranje i nisu spremni da uđu u novu vezu. Tek krajem meseca je moguće da ćete upoznati osobu sa kojom ćete ući u prijateljski odnos, a kasnije može da bude i nešto više između vas. 

POSAO: Da li ste spremni za nove izazove na poslovnom planu? Ovog meseca vi pravite prvi korak i morate sami da grabite svoje šanse. Idealno je vreme za novi posao ili za otvaranje sopstvenog biznisa. Zvezde će vas u tome podržati i imaćete šansu da stvorite i dodatne prihode. Mnoge vaše ideje koje su sjajne niste realizovali, a u septembru će vam se otvoriti prilika da ponovo o njima razmišljate, samo na drugačiji način. Finansije nisu stabilne, ali ćete uspete da izmirite sve obaveze i da priuštite sebi zadovoljstva, kako sebi, tako i članovima porodice. 

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

LAV

LJUBAV: Pred Lavovima je mesec u kome će imati mnogo ideja i planova, a partner će vam u tome pomoći. Moguće je da ćete osmisliti zajednički projekat ili osnovati zajednički posao, što može da bude odlična stvar za vašu budućnosti. Ovog meseca imaćete više vremena za opuštanje i uživanje i dolazi vreme za odmor koji niste imali u prethodnim mesecima. Osećate se dobro i u ovom periodu držite stvari pod kontrolom, u svakom životnom apektu. Zvezde su vam naklonjene, pa je moguće da će se planovi sa pertnerom koje kreirate ostvarivati i brže i lakše nego što ste mislili. Slobodni Lavovi treba da se opuste i da uživaju u svojoj slobodi. Grčevito tragate za novom ljubavlju, ali tek kada otpustite tu želju, u vaš život doći će osoba vredna čekanja. 

POSAO: Što se tiče poslovnog plana i ovog meseca biće dosta izazova, ali to lakše podnosite i spremni ste za napredak. Lavovima je godina bila turbulentna što se tiče posla, ali u narednom periodu sve će doći na svoje i obaveze će se stišati. Imajte na umu da ste već uradili dovoljno i budite ponosni na sebe zbog ostvarenja svih planova i ciljeva. Finansije su mnogo stabilnije, i sada imate priliku da trošite više i uživate u toj potrpšnji, bez stresa i razmišljanja. 

ZDRAVLJE: Stabilno. Prijala bi vam masaža ili kratak predah od svakodnevnih obaveza. 

DEVICA

LJUBAV: Ovog meseca ste preopterećeni poslom, pa vam je svakako ljubavni aspekt na drugom mestu. Čak i ako odete na odmor sa sobom nosite poslovne obaveze, što će veoma smetati vašem partneru koji se trudi da učini da vam bude lakše i lagodnije. Nekada ste nervozni bez jasnog razloga, pa je partner prilično zbunjen vašim ponašanjem. Može da krivi sebe jer ne zna šta vam je. Budite iskreni prema partneru i potrudite se da ne budete grubi kada imate loš dan. Generalno, između vas je sve u redu i treba da se držite postavljenih planova za budućnost i da nastavite da radite na njima, jer je ovaj mesec idealan za proširivanje porodice. Slobodne Device izbegavaju ulazak u novu vezu i trude se da se izleče od starih rana, ali je moguće da će se pojaviti osoba koja će ih uveriti da prava ljubav postoji. Sledi lep romantični period!

POSAO: Na poslu ima mnogo problema. Ne slažete se sa šefovima, kolege mogu da preuzmu vaše zasluge i čini vam se da su svi okrenuti protiv vas i da vam rade iza leđa, dok se vi borite da izgradite karijeru i da date sve od sebe. Mislite kako to jednostavno nije fer prema vama. Izdržite još malo, jer pred vama je sjajan period za započinjanje novog posla ili preuzimanje nove funkcije koja će vam dati bolji položaj. Do tada, trudite se da održite fokus i da na vreme obavljate zadatke koje imate. 

ZDRAVLJE: Nervozni ste, pa su moguće glavobolje i slabljenje imunog sistema.

VAGA

LJUBAV: Vagama septembar donosi mnogo romantike, harmonije i zajedničkih aktivnosti sa partnerom. Pred vama su lepi i produktivni dani u kojima ćete uživati. Zajedno sa partnerom razmišljate o prinovi i proširenju porodice, a zvezde su vam na tom aspektu naklonjene. Imate više vremena, pa rado svoje dane provodite sa porodicom i prijateljima, što vam veoma prija. Harmoničan period treba da iskoristite za ostvarivanje svojih planova i želja, jer sve će ići mnogo lakše nego pre. Slobodne Vage će pokušati da ostvare odnos sa osobom koju već duže vreme poznaju, ali zvezde tumače da će ovakva vrsta odnosa trajati kratko. Razmislite da li je ta osoba prava za vas i nikad ne zaboravite šta zaista zaslužujete. 

POSAO: U ovom mesecu, osetićete pravi duh svog poslovnog kolektiva. Odnosi sa kolegama su sjajni i oni vam mogu pomoći da rešite i najteže zadatke. Navikli ste da posao mora da bude stresan, ali ovog meseca, zvezde će vam dokazati suprotno. Iako osećate stagnaciju i mislite da ne napredujete trenutno, važno je samo da budete uporni, jer vaše vreme za uspeh tek dolazi. Nemojte ništa da forsirate ovog meseca i pustite da se poslovni događaji odvijaju sami od sebe. Ukoliko možete, ovog meseca štedite novac, jer će sigurno biti priliva iz nenadanih izvora. 

ZDRAVLJE: Osećate se dobro i imate puno energije. Više vežbajte i boravite u prirodi. 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Septembar Škorpijama donosi mir i opuštanje, a upravo vam je to bilo neophodno nakon užurbanih letnjih meseci. Birate da više vremena provodite kod kuće i da se posvetite sebi, ali i partneru. U ovom mesecu vam nikako ne prijaju gužve, jedva ste čekali da na miru pogledate film ili da sastavite novi plan ishrane za sebe. Mesec je veoma produktivan za vas i očekuju vas lepa dešavanja na ljubavnom polju. Vaše je samo da se opustite i da uživate, dok se ne pojave nove obaveze kojima ćete morati da se posvetite. Slobodne Škorpije će ući u vezu sa osobom koja ih je osvojila za kratko vreme. Biće ovo veza puna iznanđenja, nežnosti i romantike. Dugo ste čekali na pravu osobu, a zvezde kažu da će semptembar biti mesec za ljubav.

POSAO: Što se tiče karijere, imate mnogo obaveza, ali se dobro nosite sa tim i čini se da sve završavate u roku. Veliki uspeh vas očekuje u narednim mesecima i isplatiće se sav trud koji ste ulagali. Iako će biti dana kada ste umorni i bezvoljni, mnogi projekti zavise od vas i nećete moći da ih odlažete. Kad god imate slobodan dan, fokusirajte se na sebe i svoje voljene i nemojte da mislite o poslu. Nemojte nervozu sa posla donositi kući. Pronađite balans u sebi i pokušajte da ostanete mirni i tolerantni, bez obzira na poslovna dešavanja. 

ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Strelčeve očekuje još jedan miran i staložen mesec kada je u pitanju ljubavni aspekt. Imajte na umu da je najvažnije da se u ovom mesecu posvetite sebi, da više šetate, izlazite, boravite u prirodi, spavate. Potreban je odmor i partner će to razumeti. Možete da organizujete i ručkove za celu porodicu i da ih okupite, jer zvezde donose poboljšanje odnosa sa užom i daljom familijom, te je idealna prilika da radite na kvalitetnijim odnosima. Partner i vi se dobro slažete i razumete se, pa će svi problemi delovati kao lako rešivi. Ono što se savetuje jeste da dobro organizujete svoje slobodno vreme i uskladite ga sa partnerovim, kako biste imali vremena da negde otputujete ili odete na izlet. Sve u svemu, pred vama je harmoničan mesec u kom ćete uživati. Slobodni Strelci ovog meseca neće želeti da započinju nove veze, ali su zadovoljni druženjem, izlascima i pažnjom koju dobijaju od suprotnog pola. 

POSAO: Što se tiče posla, imate mogućnost da započnete karijeru u inostranstvu i ova ponuda je dobra jedino ako se vaša porodica uklapa sa takvim planovima, jer u suprotnom, biće vam veoma teško da se posvetite karijeri. Moguće je da ćete dobiti ponude i za unapređenje u firmi u kojoj trenutno radite, a ta pozicija bi osim boljeg materijalnog statusa, donela i mnogo odgovornosti, pa treba da razmislite o tome da li ste spremni za tako krupan korak. 

ZDRAVLJE: Stabilno, ali treba da pripazite na zube i bolesti desni. Svakako posetite stomatologa.

JARAC

LJUBAV: Jarčevi ovog meseca imaju priliku da uživaju sa partnerom i da organizuju kraće putovanje na kome će ponovo proraditi hemija, za koju ste mislili da je izgubljena. Iako je u prethodnim mesecima bilo dosta razmirica i svađa, septembar je za vas miran mesec pun ljubavi, koji će vam doneti puno smeha, romantike i zajedničkih trenutaka sa partnerom, koji su za pamćenje. Imaćete vremena i za porodične aktivnosti, ali i za izlaske sa prijateljima, što će vam doneti mnogo radosti. Nedostajalo vam je to u prethodnom periodu, pa sada imate priliku da nadoknadite propušteno. Što se tiče slobodnih Jarčeva, oni imaju priliku da stupe u vezu sa osobom koja je dosta starija od njih. Ta veza može da naiđe na neodobravanje okoline, ali sudeći po vašim zvezdama, treba da pratite svoje srce i da uživate u sastancima koji su pred vama. 

POSAO: Poslovni aspekt nije sjajan jer niste motivisani za nove radne pobede. Kao da ste istrošili u napornom radu, u štednji i trudu da postignete određeni položaj na poslu. Zaista je vreme da se umirite, stanete i razmislite u kom pravcu želite da se vaša karijera odvija. Bilo bi sjajno da u septembru odmorite od posla i da steknete realnu sliku kako će se poslovanje odvijati. Ukoliko ne vidite perpektivu, bez obzira na trud koji ste uložili, vreme je da krenete dalje i da potražite novi posao na kome će više ceniti vaš rad. 

ZDRAVLJE: Mogući su stomačni problemi, pripazite na ishranu. 

VODOLIJA

LJUBAV: Vodolije u ovom mesecu mogu da očekuju oscilaciju emocija, pa tako ćete jedan dan biti tužni, drugi dan ljuti, a trećeg dana će biti sve u redu. Ipak, ove promene nemaju veze sa patnerom, iako će se on osećate direktno odgovornim za vaše emocije. Zbog nejasnoća, dolaziće do svađa, razmirica i nerazumevanja, što zaista može loše da se odrazi na vaš odnos, i da dovede do zahlađenja odnosa. Krajem meseca, stavri se konačno rešavaju, na jedan ili na drugi način. Biće mnogo razvoda brakova među Vodolijama, raskidanja veza, ali i mirenja. Turbulentan period donosi vam nove lekcije i motiviše vas da radite na sebi i da se borite za svoju vezu ili brak, ukoliko su emocije snažne. Slobodne Vodolije imaju priliku da upoznaju osobu koja će im promeniti život iz korena. Pred vama je ljubavna priča koja će trajati. 

POSAO: Što se tiče poslovnog plana, demotivisani ste jer ne vidite rezultate svog truda i napornog rada. Smatrate da zaslužujte više i veoma ste nezadovoljni trenutnom pozicijom na poslu. Promene slede i na karijernom putu, gde ćete se verovatno odlučiti da započnete privatni biznis ili promenite firmu u kojoj sada radite. Nezaposlenim Vodolijama slede ponude za posao koje su unosne i koje ne treba propustiti. Finansije su stabilne, i savetuje se da nastavite da štedite kako biste uspeli da izmirite sve obaveze i da pri tome nastavite da uživate u sitnim zadovoljstvima.

ZDRAVLJE: Moguć je problem sa viškom kilograma, pa se savetuje da promenite način ishrane. 

RIBE

LJUBAV: Ribama se u ovom mesecu savetuje da budu tolerantne i da imaju više razumevanja za partnera. Može doći do svađa, pa čak i do raskida zbog stvari iz prošlosti koje su ostale nerešene i koje vas mesecima muče. Jedino iskrenim i dubokim razgovorom ćete uspeti da izglasite odnos i da pokušate da vezu izvedete na pravi put. Očekujte oscilacije raspoloženja i sa vaše i sa partnerove strane. Tenzija može da traje danima, što će učiniti da se osećate iscrpljeno i veoma loše. Ako vidite da nema pomaka i da neke stvari ne možete da rešite, nastavite dalje i pronađite aktivnosti koje vas raduju, okružite se ljudima koji su vam podrška i koji vas vole. Slobodne Ribe upoznaće osobu sa kojom imaju mnogo toga zajedničkog. U prvi mah, nastaće prijateljstvo koje se može pretvoriti u romansu. 

POSAO: Što se tiče poslovnog aspekta, Ribe mogu da očeuju da će napredovati u oblasti kojom se bave. Tu se ne podrazumeva samo posao koji inače radite. Ako imate određeni hobi, on može da u septembru postane isplativ. Neke Ribe imaće sreće da od svog hobija osnuju posao koji će u potpunosti zameniti njihov regularni posao. Ovaj period donosi vam mnogo šansi za uspeh, a od vas se očkuje da budete maksimalno fokusirani i radite na svojoj produktivnosti, kako biste uspeli sve da postignete. 

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading