Rakovi su danas malo rasejani,Škorpije su nezadovoljne a Ribama neko priskače u pomoć...

Autor:

Lifestyle

03.02.2021

06:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rakovi su malo rasejani, Škorpije su nezadovoljne - mada dobro skrivaju to svoje nezadovoljstvo. Ribama neko priskače u pomoć - bilo bi dobro da upamte to... A kakav dan je pred vama? Šta su vam "skockale" zvezde za ovu sredu?

RepublikaFoto: pixabay.com

OVAN

Postaće vam jasno da neke poslovne obaveze ne možete završiti, koliko god se trudili. Najverovatnije vas oni sa kojima radite usporavaju i prave vam distrakcije, slučajno ili namerno. Ne razmišljajte i ne nervirajte se, okrenite se ka lepšim stvarima – prema voljenoj osobi.

BIK

Možda ste nesigurni u prvim satima ovog radnog dana, već posle toga ulazite u jednu pozitivnu fazu, kada ćete dosta lako završavati sve što imate od obaveza. Sada možete ispraviti i greške koje ste u prethodnom periodu napravili, i to na lakši način. Emotivno – osećate se odlično.

BLIZANCI

U velikim ste razmišljanjima oko dogovora i poslovnih sastanaka koje ste imali. Pokušavate da nađete najbolji način da rešite situacije koje su ispred vas. Takođe, dosta ćete razmišljati o jednoj osobi koju ste upoznali preko poslovnih okolnosti – pravite strategiju na dalje.

RAK

Možda ste malo rasejani i konfuzni, ali je generalno dosta dobar dan pred vama. Jedino što ćete imati osećaj da vam vreme izmiče iz ruku i da je neophodno da neke stvari odradite što pre. Ako imate partnera, danas ga možete u mislima ili kroz flertovanje sa nekim drugim, prevariti.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading