Darko Kostić se oglasio posle pritvora

Autor:

Hronika

16.08.2018

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator Darko Kostić oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk nakon puštanja iz pritvora u kojem je bio zbog sumnje da je seksualno uznemiravao dvojicu mladića, od kojih je jedan maloletan.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Darko Kostić izlazi iz Centralnog zatvora

Kreator, protiv koga je podneta optužnica zbog seksualnog uznemiravanja, zahvalio se svima koji su bili uz njega i pružali mu podršku tokom teškog perioda koji proživljava.

 

 

"Posle najtežeg perioda u svom životu i preživljenog medijskog linča želeo bih da se zahvalim na bezrezervnoj podrsci svojim prijateljima ì klijentima, koji su kao i moja porodica bili izloženi orkestriranom uništavanju imena i brenda Darko Kostić, od strane petparačkih novina i neistinitih tekstova! Jedino SILOVANJE i ZLOSTAVLJENJE i to medijsko sam proživeo JA (pošto pravno za SILOVANJE nikad i nisam bio optužen)! Pravda je spora ali dostižna! Veliku zahvalnost dugujem svojim advokatima Jovani Ralević i Dimitriju Iliću u prvoj pobedi na putu ka istini! Svi dosadašnji monstruozni tekstovi i laži koje su mene stavljali na stub srama, ugrožavali moju bezbednost i imali za cilj da uruše moj ugled i karijeru su sankcionisani sa preko 20 podnetih tužbi! Svaka dalja neistina i optužba će biti isto tako tretirana! Moju blistavu karijeru i život ne mogu uništiti lažne i bezdokazne optužbe, kako na sudu tako i u životu! " - napisao je Kostić u svom obraćanju.

Podsetimo, Kostić je u utorak, posle skoro dva meseca provedenih u pritvoru, pušten da se brani sa slobode.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading