EVO PO KOME JE MARINA SMRT DOBILA NADIMAK - i šta se stvarno dogodilo kobne noći u Surdulici

Autor: blic.rs

Hronika

30.06.2018

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nisam ja nikoga izbola, da sam izbola tog maturanta on bi ostao da leži na zemlji, a nije tačno ni da sam nadimak dobila zbog naravi, dobila sam ga zbog oca".

Foto: facebook.com/Marina Trajkovic
Marina, zvana Smrt

Ovako za "Blic" kaže Surduličanka Marina Trajković (34), u rodnom gradu poznatija kao Marina Smrt, koja je uhapšena zbog sumnje da je u centru Surdulice izbola Dejana Milenova (18), tokom tuče u kojoj su učestvovali ona i njen brat Marijan Trajković (33).

Kako kaže, sve se dogodilo skoro pa na "policijskom pragu". Sedela je sa bratom na keju, a prekoputa njih sedela su šestorica mladića sa dve devojke.

- Cele noći su galamili i puštali glasnu muziku. Kada su ih iz policijske stanice, koja je na samo 20 metara odatle, čuli policajci, poslali su patrolu da vidi o čemu se radi. Došla su dva policajca, upozorili ih i otišli - priča Marina.

Prema njenim rečima, mladići i devojke su verovatno pomislili da su ih oni prijavili policiji, nasrnuli su na Marinu i njenog brata. - Naneli su mu ozbiljne telesne povrede, ima tešku povredu oka. Tukli su ga i šutirali, jedva sam ih razdvojila. Svi pričaju kako sam ja izbola maturanta Dejana. Međutim, to nije istina. Niko od svedoka nije video nož. Ni snimci sa kamera koje se nalaze na elektrodistribuciji i obližnjem kafiću, koje su i zabeležile tuču, ne pokazuju da sam ja imala ili koristila bilo kakav nož - opravdava se Marina.

RepublikaFoto: pixabay.com

Video nadzor je, kaže, pregledan u sudu i policiji, gde je takođe utvrđeno da nije imala nož.

- Iskreno, ne bi me čudilo ni da ga je jedna od dve devojke koje su bile s njim u društvu u samoobrani izbola jer je bio jako pijan i napadan. On je inače veoma bahat i bezobrazan. Samo ako pogledate njegov profil na društvenoj mreži Fejsbuk videćete da se tamo hvali alkoholom, svaka objava mu sadrži flašu, limenku, gajbu piva... Nebitno da li je u pitanju škola, odmor, druženje... To je jedna konfliktna ličnost, koja se u svakom problemu poziva na svog oca, bivšeg policajca - priča ova devojka.

Kada se tuča završila, sa bratom je, kaže, ostala da sedi na istom mestu još nekih 20 minuta.

- D. M. je otišao u drugom pravcu, hodao je. Da sam ga izbola, kao što se priča, on bi ostao tu da leži, ne bi mogao da ustane. Posle pola sata ili sat, mene je policija privela - kaže Marina.

Pominjući navode i priče o svojoj "teškoj i konfliktnoj naravi", ona tvrdi da nikada do sada nije bila hapšena, kao i da nema krivični dosije.

Za priče da seje strah i teroriše ljude, kaže da su "laž i bezobrazluk matorih fosila koji pričaju gluposti o njoj". Iako njen nadimak Marina Smrt svi povezuju sa nedoličnim ponašanjem, ona kaže da je nadimak dobila po svom ocu.

- Otac mi je vozio po zidu smrti. Odatle mi nadimak. Kada sam bila mala, dok sam išla u školu, bila sam vidno slabašna devojčica. Prozivali su me i maltretirali dečaci iz mog odeljenja i zbog toga sam izgradila čvrstu ličnost i ne dam na sebe.

Kasnije mi je čak i godio taj nadimak, barem su se svi sklonili od mene. Pojedini mediji su napumpali i priču i naslove tekstova, ko ih pročita, olako može da pomisli kao da ću zaista ići da koljem ljude po Surdulici - zaključila je ona.

Podsetimo, nakon tuče koja je izbila u noći između 12. i 13. jula, Dejan Milenov iz sela Ljubata kod Surdulice prebačen je u niški Klinički centar gde mu je odstranjena slezina, dok je Marina Trajković uhapšena zbog sumnje da ga je izbola nožem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading