JEZIVO! PET PUTA ŽENU UDARIO OŠTRIM DELOM SEKIRE U GLAVU I VRAT! Novi detalji jezivog zločina u Gradačcu!

Autor:

Hronika

10.05.2024

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcija je preliminarno gotova, a nama nalazi i mišljenje još nisu dostavljeni, rekao je portparol Tužilaštva

JEZIVO! PET PUTA ŽENU UDARIO OŠTRIM DELOM SEKIRE U GLAVU I VRAT! Novi detalji jezivog zločina u Gradačcu!

Foto: avaz.ba/printskrin

Stravičan zločin pogodio je Gradačac, kada je Refik Mujedinović sekirom ubio suprugu Halidu Mujedinović, a potom izvršio samoubistvo u Srebreniku.

Juče je obavljena obdukcija, a kako je portalu "Avaza" otkrio Admir Arnautović, portparol Tužilaštva, Halida Mujedinović je ubijen sa pet udaraca oštrim delom sekire u predelu glave.

- Ostale istražne radnje su u toku. Obdukcija je preliminarno gotova, a nama nalazi i mišljenje još nisu dostavljeni. Ovo nam je veštak usmeno sapštio - kazao je Arnautović za pomenuti portal.

Podsetimo, telo Halide Mujedinović je pronašla njena kćerka iz prvog braka. 

Danas, u 14:30 sati, u prisustvu rodbine, komšija, prijatelja, ubijenoj Halidi Mujedinović obaviće se dženaza na mezarju Meškino brdo u Gradačcu.

Na umrlici Halida Mujedinović je stavljena s prezimenom Smajić, što je najvjerovatnije čin dece, koja su htela da je ne povezuju sa ubicom, koji joj je na stravičan način oduzeo život.

Podsetimo, kako se saznaje, Refik Mujedinović u kući u Srebreniku, ostavio je oproštajno pismo.

On je u pismu napisao: "Oprostite mi zbog ovoga što sam uradio."

Takođe, 11. avgusta prošle godine, Gradačac, ali i čitav region pogodio je stravičan zločin. Naime, Nermin Sulejmanović je u uživo prenosu na svom Instagram profilu iz vatrenog oružja ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, koju je pre toga zverski pretukao.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading