''ODNELI SU DANKINE STVARI!'' Oglasio se otac ubijene devojčice nakon saslušanja: ''Zovu nas i krive za sve, promenio sam broj!''

Autor:

Hronika

17.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija već nedeljama traži telo male Danke Ilić!

''ODNELI SU DANKINE STVARI!'' Oglasio se otac ubijene devojčice nakon saslušanja: ''Zovu nas i krive za sve, promenio sam broj!''

Foto: Društvene mreže

Miloš i Ivana Ilić, roditelji male Danke Ilić, koja je ubijena nakon nestanka 26. marta ove godine u Banjskom polju, saslušani su danas u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru u svojstvu svedoka.

- Smrtna kazna za njih je malo, oni treba da robijaju do kraja života. To su monstrumi, ono sto proživljavamo sve vreme je neopisivo. To može da razume samo onaj ko je roditelj - kaže za "Telegraf.rs" Miloš Ilić, otac svirepo ubijene Danke.

- Policija nam je više puta dolazila, uzimala razne Dankine stvari, nista ne znamo, ni za tu krv na putu, ni u kolima, ni ništa. Nama nije jasno zašto nisu zvali Hitnu pomoć, zasto nisu pomogli, nego su ovo uradili. To što Ivana i ja trpimo sve vreme je strašno, zovu nas razni ljudi, vređaju, svaljuju krivicu na nas. Ja sam morao da tražim da promenim broj, ne možemo više...Kada se sve završi mi cemo izaći u medije i sve ćemo reći - kaže za Miloš Ilić, otac ubijene devojčice Danke.

Podsećamo, zbog sumnje da su izvršili teško ubistvo uhapšeni su Dejan Dragijević (50) iz Zlota, kao i Srđan anković (50) iz sela Luka, koji su po svom priznanju udarili službenim automobilom devojčicu, potom je ubacili u automobil, a kada se probudila, udavili je u automobilu, pa bacili na deponiju.

Dejan se nakon toga vratio i pomoću oca Radoslava i pokojnog brata Dalibora, premsetio telo deteta, za kojim se i dalje traga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading