OVO JE DALIBOR (24) KOJI JE POGINUO KOD SVILAJNCA: Njegov prijatelj uhapšen zbog sumnje da je izazvao udes, pa pobegao PEŠKE SA LICA MESTA! (FOTO)

Autor:

Hronika

16.04.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daliborovom prijatelju određeno zadržavanje do 48 sati.

OVO JE DALIBOR (24) KOJI JE POGINUO KOD SVILAJNCA: Njegov prijatelj uhapšen zbog sumnje da je izazvao udes, pa pobegao PEŠKE SA LICA MESTA! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Selo Lukovica kod Svilajnca bilo je zatečeno tragičnom vesti o smrti 24-godišnjeg Dalibora Milanovića. On je sinoć izgubio život u saobraćajnoj nesreći koju je izazvao njegov prijatelj Mirko Đ. (23) vozeći automobil marke „alfa romeo“. Nesreća se dogodila u selu Bobovo, a Mirko Đ. je nakon nesreće pobegao sa mesta događaja.

Životna priča Dalibora Milanovića

Dalibor Milanović je bio omiljen među meštanima sela Lukovica. Bio je vredan mladić, radio je na bazenima u Svilajncu, ali se bavio i privatnim poslom sa drvima. Meštani sela su istakli da je Dalibor bio dobar momak, vredan i predan poslu. Njegova majka je bila bolesna, a otac je radio kao fizički radnik u poljoprivrednoj apoteci. Dalibor je bio neženjen i nije imao dece, ali je imao podršku porodice i prijatelja.

Foto: Društvene mreže

 

 

Uhapšen vozač Mirko Đ.

Mirko Đ. je rođen u Švajcarskoj, gde je i živeo pre dolaska u selo Bobovo. Nakon hapšenja, Mirko je prevezen u Hitnu pomoć u Lukovicu radi pregleda. 

Policija sumnja da je Mirko Đ. izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći. Zbog toga je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Despotovcu.

Reakcije meštana

Meštani sela Lukovica su bili potreseni Daliborovom smrću, opisujući ga kao vrednog i dobronamernog mladića. Njegova tragična smrt ostavila je dubok trag u zajednici, a mnogi su izrazili saučešće porodici i prijateljima stradalog mladića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nikola

17.04.2024 13:59

Al imate tačne informacije svaka čast 😁