OTAC I MAJKA DANKINOG UBICE SE SRELI U TUŽILAŠTVU! Evo šta se dogodilo i kako je izgledao susret roditelja monstruma!

Autor:

Hronika

16.04.2024

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se i dalje brani ćutanjem.

OTAC I MAJKA DANKINOG UBICE SE SRELI U TUŽILAŠTVU! Evo šta se dogodilo i kako je izgledao susret roditelja monstruma!

Foto: Nemanja Pančić, Vladimir Lukić, Facebook

Svetlana Dragijević majka Dejana Dragijevića iz Zlota koji je osumnijičen za ubistvo male Danke Ilić nakon samo pola sata napustila zgradu tužilaštva u Zaječaru gde kao privilegovani svedok nije dala izjavu.

Kako pišu mediji, Svetlana je u stanici srela svoh muža Radoslava i zagrlili su se. Ono što smo takođe saznali, jeste da se on i dalje brani ćutanjem, a policija ga je sprovela kroz sporedni ulaz kako ga mediji ne bi fotografisali. 

Podsetimo, Svetlana je nešto posle 8 sati sa štapom u ruci teško hodajući je sve vreme gledala u zemlju, neobazirući se na brojne novinarske ekipe koje su je fotografisale i snimale.

Kada je trebalo da uđe u zgradu nije mogla sama se popenje uz stepenice i advokat je morao da joj pomogne u tome.

Samo dvadesetak minuta kasnije ona je izašla iz zgrade Višeg suda u Zaječaru i sada bez ikakvih problema sišla niz stepenice, a njen advokat se kratko obratio novinarima i objasnio da ona nije dala izjavu.

- Svedok Svetlana Dragijević je privilegovan svedok u odnosu na Radoslava Dragijevića koji joj je suprug i sina Dejana Dragijevića. Iskoristila je svoje pravo da ne svedoči - rekao je advokat Nebojša Živanović.

PODSETIMO

Tri člana porodice Dragijević su uhapšena zbog ubistva dvogodišnje devojčice, ali je Svetlanin mlađi sin Dalibor preminuo u pritvoru od srčanog udara nepunih 48 sati nakon hapšenja.

Podsetimo, Srđan Janković (50) iz Luke i Dejan Dragijević (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a kako je telegraf.rs nezvanično saznao, uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Janković i Dragijević, radnici borskog JKP "Vodovod", su tog 26. marta, kada je u Banjskom Polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading