OD KAMIONA NIJE OSTALO NIŠTA! PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA SUDARA KOD MARTINACA: Obilazio kolonu, pa projurio kroz rampu, troje u bolnici! (FOTO)

Autor:

Hronika

15.04.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvo ponašanje vozača kamiona direktno je dovelo do oštećenja sedamnaeste, osamnaeste i devetnaeste cisterne teretnog voza, ali je važno napomenuti da nije došlo do curenja goriva, čime je izbegnuta potencijalno ozbiljna ekološka opasnost.

OD KAMIONA NIJE OSTALO NIŠTA! PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA SUDARA KOD MARTINACA: Obilazio kolonu, pa projurio kroz rampu, troje u bolnici! (FOTO)

Foto: Infrastuktura železnice Srbije

U petak, 15. aprila 2024. godine, dogodila se saobraćajna nesreća na putnom prelazu između stanica Sremska Mitrovica i Martinci. Nezgoda se desila kada je kamion naleteo na teretni voz koji je prevozio dizel gorivo, sastavljen od čak 19 vagona. U ovom incidentu, tri osobe iz kamiona su povređene, ali je, srećom, izbegnuta opasnost od curenja goriva ili drugih ozbiljnijih posledica.

UZROK NESREĆE: NEPOŠTOVANJE SAOBRAĆAJNIH PRAVILA

Prema izveštajima železničkih stručnih službi, kamion je naleteo na teretni voz nakon što je vozač pokušao da zaobiđe kolonu vozila koja je čekala ispred spuštenih rampi na putnom prelazu. Ovakvo ponašanje vozača kamiona direktno je dovelo do oštećenja sedamnaeste, osamnaeste i devetnaeste cisterne teretnog voza, ali je važno napomenuti da nije došlo do curenja goriva, čime je izbegnuta potencijalno ozbiljna ekološka opasnost.

 

POZIV NA POŠTOVANJE SAOBRAĆAJNIH PROPISA

Iz Infrastrukture železnice Srbije stiže apel vozačima drumskih vozila da poštuju saobraćajne propise, naročito na putnim prelazima gde je važno striktno se pridržavati signalizacije i saobraćajnih znakova. Njihov apel naglašava da je poštovanje propisa ključno za sprečavanje sličnih nesreća i očuvanje ljudskih života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Savo

15.04.2024 23:41

Svi mogu da čekaju samo vozač kamiona NE. I nije prošao. Budala.