UŽAS KOD MARTINACA! Kamion probio rampu i direktno udario u voz! Pogledajte šta se desilo!

Autor:

Hronika

15.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prvim informacijama i svedočenjima očevidaca, kamion je pokušao da zaobiđe kolonu vozila čekajući da se rampa na pružnom prelazu podigne.

UŽAS KOD MARTINACA! Kamion probio rampu i direktno udario u voz! Pogledajte šta se desilo!

Foto: ST/Nebojša Mandić

U petak popodne, oko 17.30 časova, na pružnom prelazu kod Martinaca, dogodila se teška saobraćajna nezgoda koja je izazvala značajnu pažnju lokalne zajednice i nadležnih organa. Kamion marke TAM direktno je udario u voz, izazivajući ozbiljnu materijalnu štetu i povrede putnika.

Neodgovorno ponašanje vozača kamiona

Prema prvim informacijama i svedočenjima očevidaca, kamion je pokušao da zaobiđe kolonu vozila čekajući da se rampa na pružnom prelazu podigne. Očigledno neprimetivši voz koji se približavao, vozač kamiona je probio rampu i direktno se sudario sa vozom. Ovo neodgovorno ponašanje vozača kamiona rezultiralo je ozbiljnim posledicama po sve učesnike u saobraćajnoj nezgodi.

Hitna reakcija i prevoz povređenih u bolnicu

U trenutku nesreće, u kamionu su se nalazila tri lica koja su zadobila povrede. Hitna pomoć je odmah reagovala i prevezla povređene osobe u Sremskomitrovačku bolnicu, gde im je pružena neophodna medicinska pomoć. Uviđaj policije je trenutno u toku, a cilj je utvrditi tačne okolnosti i uzroke ove nesreće.

Uviđaj policije i istraga

Policija je odmah stigla na lice mesta i preuzela kontrolu nad situacijom. Uviđaj je u toku, a cilj je utvrditi sve relevantne činjenice koje su dovele do ove teške saobraćajne nesreće. Detaljna istraga će biti sprovedena kako bi se utvrdila odgovornost svih učesnika u ovoj nesreći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nnnn

17.04.2024 12:12

Šta tu ima da se istražuje. Vozac kamiona kriv. Bahatost i nasilnička voznja. Oduzeti bodove i maksimalna kazna. Nanošenje povreda putnicima. Pametnjakovic.